Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Άρης: Δυσαρέσκεια για την αντιμετώπιση από τους υπευθύνους των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης
[Gazzetta]: Άρης: Δυσαρέσκεια για την αντιμετώπιση από τους υπευθύνους των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης

[Gazzetta]: Άρης: Δυσαρέσκεια για την αντιμετώπιση από τους υπευθύνους των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης

Ο ΑΣ Άρης διατύπωσε την έντονη δυσκολία του απέναντι στους διοικητικούς υπεύθυνος των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης και για την ακρίβεια για τον τρόπο αντιμετώπισης των τμημάτων του συλλόγου.

Στην ενημέρωσή του, ο ΑΣ Άρης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του, τονίζοντας την απροθυμία συνεργασίας των υπευθύνων των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας. Για την ακρίβεια ο ΑΣ Άρης σημείωσε ότι… «Στις τάξεις του Α.Σ. ΑΡΗΣ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τη διοίκηση και τους διοικητικούς υπεύθυνους των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης, όσον αφορά στην αντιμετώπιση των τμημάτων του συλλόγου μας.

Σε γήπεδα τα οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός από το υστέρημά του, υπάρχει μία παρελκυστική πολιτική σε βάρος του ΑΡΗ. Τα αιτήματά μας για ώρες προπονήσεων και γηπεδότητα προς το παρόν δεν έχουν βρει ανταπόκριση, ενώ την ίδια ώρα εξυπηρετούνται άρτια πολλοί σύλλογοι, είτε μικρότερου ειδικού βάρους από αυτό του ΑΡΗ, είτε μην έχοντας καταθέσει καν τις σχετικές αιτήσεις. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Ε.Γ. Μίκρας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!