Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Άρης: Ασυνεπής η Αλ Κορ, δεν έχει καταβάλλει τα 1.1 εκατ. ευρώ της μεταγραφής Φετφατζίδη
[Gazzetta]: Άρης: Ασυνεπής η Αλ Κορ, δεν έχει καταβάλλει τα 1.1 εκατ. ευρώ της μεταγραφής Φετφατζίδη

[Gazzetta]: Άρης: Ασυνεπής η Αλ Κορ, δεν έχει καταβάλλει τα 1.1 εκατ. ευρώ της μεταγραφής Φετφατζίδη

Η Αλ Κορ δεν τίμησε τη συμφωνία της με τον Άρη για την εφάπαξ καταβολή των 1.1 εκατομμυρίων ευρώ για τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε νέες συζητήσεις.

Το αρχικό πλάνο της συμφωνίας περιλάμβανε την καταβολή του συνολικού ποσού μόλις ο παίκτης περνούσε τις ιατρικές εξετάσεις. Αυτό έγινε πριν από (τουλάχιστον) τρεις εβδομάδες, αλλά η Αλ Κορ αποδείχθηκε ασυνεπής καθώς δεν κατέθεσε το ποσό. Μάλιστα, δύο φορές ζήτησε επιπλέον χρόνο για την καταβολή του ποσού, έχοντας την καλή διάθεση η ΠΑΕ Άρης της τον παρείχε αλλά και διαπίστωσε την εκ νέου ασυνέπεια της ομάδας από τα Εμιράτα.

Η τελευταία πρόταση της Αλ Κορ περιλάμβανε τη καταβολή του ποσού στα τέλη του Νοέμβρη αλλά απορρίφθηκε από τους «κίτρινους» δεδομένου του ότι οι τελευταίοι τήρησαν όλους τους όρους της συμφωνίας και πολύ λογικά είχαν την ίδια απαίτηση και από την Αλ Κορ. Στις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και μένει να φανεί αν η ομάδα από τα Εμιράτα θα τηρήσει τη συμφωνία ούτως ώστε να αποφευχθούν τυχόν νομικές ενέργειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!