Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Απόλλων Πόντου: «Καλύτερα Γ’ Εθνική παρά να εξευτελιστούμε»
[Gazzetta]: Απόλλων Πόντου: «Καλύτερα Γ’ Εθνική παρά να εξευτελιστούμε»

[Gazzetta]: Απόλλων Πόντου: «Καλύτερα Γ’ Εθνική παρά να εξευτελιστούμε»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα Πόντου και οι βετεράνοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία θεωρούν καλύτερη λύση για τον σύλλογο την συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της προηγούμενης μας ανάρτησης και όπως υποσχεθήκαμε, ο σύλλογος μας από κοινού με το club ROSSONERI και το τάγμα ορκισμένων Απολλωνιστών αποφασίσαμε να συμπορευτούμε στη προσπάθεια για την εξυγίανση της ομάδας.

Στη προσπάθεια αυτή θα ζητήσουμε την συμμετοχή όλων των φορέων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Φορείς όπως ο Μ.Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ που αποτελεί και την μητέρα του συλλόγου, του δημάρχου κυρίου Δαρδαμανελη Ι. και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κύριους Μπακογλιδη Θ., Τεμεκενιδη Αρ., Περσιδη Αβ.,Αρκουδη Δ., Αντωνακη Β. και Βολτσιδη Θ., οι οποίοι ως πολιτικοί φορείς πρέπει να πράξουν το καθήκον τους απέναντι στην ανάγκη του λαου της πόλης μας, να δει την ομάδα να τον εκπροσωπεί δυναμικά και με αξιοπρέπεια.

Η σημερινή κατάσταση της ομάδας αλλά κυρίως ο διαφαινόμενος εξευτελισμός της μας υποχρεώνει να θεωρήσουμε απείρως προτιμότερο να μην αγωνιστεί η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα και να πέσει στην Γ Εθνική από το να συμμετάσχει εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αυτών που την οδήγησαν στη σημερινή δεινή της θέση.

Με αυτό το τρόπο η ομάδα θα περιέλθει ζωντανή και χωρίς χρέη στην εποπτεία του Μ. Γ. Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και μέσω της γενικης συνέλευσης των μελών του ερασιτέχνη, να προκύψει η διάδοχη κατάσταση που θα είναι απαλλαγμένη από τα χρέη, αλλά κυρίως από αυτούς που σκοπό τους έχουν να την διαπομπεύσουν για προσωπικό τους “όφελος”, να κάνει επανεκκίνηση και να βρεθεί γρήγορα εκεί που ανήκει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!