Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Από 13.350€ το ανανεωμένο Suzuki Swift (pics)
[Gazzetta]: Από 13.350€ το ανανεωμένο Suzuki Swift (pics)

[Gazzetta]: Από 13.350€ το ανανεωμένο Suzuki Swift (pics)

Μικρές αισθητικές διαφοροποιήσεις και ένα τεχνολογικό update φέρνει η ανανεωμένη εκδοχή του Suzuki Swift, κάνοντας το ιαπωνικό supermini μια ακόμη πληρέστερη πρόταση.

Το Suzuki Swift έχει κλείσει τρία χρόνια στην αγορά και οι άνθρωποι της μάρκας έκριναν ότι για να συνεχίσει με επιτυχία την πολύ καλή πορεία του, θα πρέπει να ανανεωθεί σε μερικά σημεία. Έτσι το ιαπωνικό μοντέλο επέστρεψε στο σχεδιαστήριο και βγήκε με νέα γρίλια, διαφορετικά σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου και περισσότερα χρώματα προς επιλογή. Κατά τα λοιπά, διαφορές δεν υπάρχουν. Στο εσωτερικό τα διακοσμητικά φιλέτα ανανεώνουν την εικόνα, ωστόσο ο διάκοσμος παραμένει γνώριμος.

Ο τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας των 1.2 λίτρων DualJet διαθέτει ήπια υβριδική τεχνολογία σε όλες τις εκδόσεις. Μια ηλεκτρογεννήτρια παίζει το ρόλο του ηλεκτρικού κινητήρα και τροφοδοτείται από μια μεγαλύτερη μπαταρία των 10Ah, σε σχέση με αυτή που υπήρχε πριν η οποία ήταν 3Ah. Το σύστημα ανακτά την ενέργεια που χάνεται κατά το φρενάρισμα και την επιβράδυνση γεμίζοντας τις μπαταρίες και το τελικό αποτέλεσμα σε κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων, είναι εντυπωσιακό, πάντα με πολύτιμη βοήθεια από το πολύ χαμηλό βάρος του αμαξώματος.

Ζυγίζει από 850 έως 950 κιλά και αυτό του δίνει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αφού μιλάμε για το ελαφρύτερο supermini. Παράλληλα πρόκειται και για το μοναδικό supermini που διατίθεται με σύστημα τετρακίνησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!