Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η ανοσία της αγέλης και οι απαντήσεις του Αρη
[Gazzetta]: Η ανοσία της αγέλης και οι απαντήσεις του Αρη

[Gazzetta]: Η ανοσία της αγέλης και οι απαντήσεις του Αρη

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος γράφει για τις σοβαρές καταγγελίες του Θόδωρου Καρυπίδη, την έλλειψη του στοιχείου της έκπληξης σε οτιδήποτε φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για τις απαντήσεις που πρέπει να δώσει ο Άρης.

Καμία καταγγελία δεν εκπλήσσει πλέον στον δύσμοιρο χώρο του ελληνικού αθλητισμού, κυρίως σ’ αυτόν του ποδοσφαίρου. Έχουμε αποκτήσει την… ανοσία της αγέλης. Ανδρωθήκαμε με καταγγελίες σαν αυτή που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης, σε σημείο να θεωρείται σύνηθες να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ενός ανθρώπου. Οι πιο προχωρημένοι ενδεχομένως να πιστεύουν ότι και το «θα φας σφαίρες» είναι στους «κανόνες» του παιχνιδιού . Είναι σαν αυτούς που δίχως ντροπή επικεντρώνουν στο timing μιας καταγγελίας βιασμού και όχι στην ίδια την πράξη.

Και τα «πακιστανικά» τηλέφωνα μάθαμε. Στην αρχή νομίσαμε ότι πρόκειται για νούμερα με πολλά μηδενικά, προϊόντος του χρόνου αντιληφθήκαμε ότι είναι κάτι άλλο. Και απειλές για σφαίρες στα πόδια και ξυλοδαρμούς… «σιγά τα ωά» που λέει κι ένας φίλος. Αυτό είναι το «αλατοπίπερο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι το στοιχείο που το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα. Το λέμε και με καμάρι, τρομάρα μας, σαν να πρόκειται για εισαγωγή του παιδιού μας σε ανώτατη σχολή του πανεπιστημίου.

Στα τελευταία χρόνια δε, είναι πιο έντονο το φαινόμενο της πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου και της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!