Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ανάλυση Wyscout: Ο Ανδρούτσος με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δεν κέρδισε ούτε το 50% των μονομαχιών που έδωσε (pics)
[Gazzetta]: Ανάλυση Wyscout: Ο Ανδρούτσος με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δεν κέρδισε ούτε το 50% των μονομαχιών που έδωσε (pics)

[Gazzetta]: Ανάλυση Wyscout: Ο Ανδρούτσος με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δεν κέρδισε ούτε το 50% των μονομαχιών που έδωσε (pics)

Τα δύο τελευταία παιχνίδια του Ανδρούτσου στη Super League με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του Wyscout ανέδειξαν τα τρωτά του σημεία στην άμυνα.

Δεν ήταν σίγουρα μία καλή βραδιά αυτή του Θανάση Ανδρούτσου με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Έχοντας στην πλευρά του τον Μπαμπά Ραχμάν αντιμετώπισε ουκ ολίγες δυσκολίες, παρά τη δεδομένη προσπάθειά του.
Ένα στοιχείο που μπορούμε να σταθούμε και με τη βοήθεια της κορυφαίας πλατφόρμας του Wyscout είναι το αμυντικό ή τακτικό εάν θέλετε κομμάτι. Ο Ανδρούτσος στα 105 λεπτά με τον Παναθηναϊκό είχε 42% ποσοστό επιτυχίας στις μονομαχίες που έδωσε στο γήπεδο κερδίζοντας τις 11 από τις 26.
Αντίστοιχα με τον ΠΑΟΚ σε 94 λεπτά το ποσοστό του ήταν στο 46% έχοντας κερδίσει 11 στις 24. Εάν δες δούμε το heatmap του αγώνα της Τούμπας τις περισσότερες μονομαχίες του τις έχει χάσει στα άκρα.
Πηγή Wyscout: Οι κερδισμένες και χαμένες μονομαχίες του Ανδρούτσου με τον ΠΑΟΚ
Τι μας δείχνει αυτό; Ότι ο Ανδρούτσος παρότι έχει τα δημιουργικά, επιθετικά στοιχεία αλλά το κίνητο και τη διάθεση του λείπει η τακτική και αμυντική ικανότητα της θέσης. Ότι ο τρόπος με τον οποίο καλύπτει την πλευρά του αλλά και η αμυντική του εικόνα χρίζουν βελτίωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!