Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ανακοίνωση ΕΠΟ για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Οι σύγχρονες ‘Πυθίες’ να αφήσουν το ποδόσφαιρο να προοδεύσει»
[Gazzetta]: Ανακοίνωση ΕΠΟ για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Οι σύγχρονες ‘Πυθίες’ να αφήσουν το ποδόσφαιρο να προοδεύσει»

[Gazzetta]: Ανακοίνωση ΕΠΟ για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Οι σύγχρονες ‘Πυθίες’ να αφήσουν το ποδόσφαιρο να προοδεύσει»

Με αφορμή το κλίμα που καλιεργήθηκε γύρω από την κλήρωση της ΕΠΟ για το Κύπελλο η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση σε αρκετά έντονο και σκληρό ύφος.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εξαιρετικά δύσκολη κοινωνικά εποχή που διανύουμε ευνοεί τον λαϊκισμό και τη γραφικότητα, ώστε πολλές φορές να εξελίσσονται σε γελοιότητα. Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία ότι η επικρατούσα ευρύτερα ατιμωρησία ενθαρρύνει εκδηλώσεις και δηλώσεις που δηλητηριάζουν καθημερινά το Ποδόσφαιρο.
Σήμερα όμως, με την (προ)κατασκευασμένη προσπάθεια των γνωστών κέντρων που απεργάζονται συστηματικά τη διάλυση κάθε έννοιας τάξης στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, να αμφισβητήσουν το αδιάβλητο και την αξιοπιστία της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος -επαναφέροντας στη μνήμη μας τις αλήστου μνήμης εποχές και τις αξέχαστες μεθόδους της παράγκας-, ξεπεράστηκε κάθε όριο.
Προκειμένου να αποκατασταθεί για πολλοστή φορά η αλήθεια, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σημειώνει τα εξής:
Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος διεξήχθη σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2021, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οργανώθηκαν και διεξήχθησαν όλες οι μέχρι σήμερα κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και -κυρίως- αυτές με συμμετοχή των ΠΑΕ της Super League 1, σε εφαρμογή των διατάξεων της από 29.01.2021 Κ.Υ.Α. (άρθρο 1), που αφορά στις δημόσιες συναθροίσεις.
Οι οκτώ (8) συμμετέχουσες ΠΑΕ είχαν ενημερωθεί για τον τρόπο διεξαγωγής της σημερινής κλήρωσης με το υπ’ αριθμόν 2150 έγγραφο της Ε.Π.Ο. από την 3η Φεβρουαρίου 2021.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!