Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αναγέννηση: «Πρακτικές εξαπάτησης σωματείων από την υπηρεσιακή διοίκηση του ΣΕΓΑΣ»
[Gazzetta]: Αναγέννηση: «Πρακτικές εξαπάτησης σωματείων από την υπηρεσιακή διοίκηση του ΣΕΓΑΣ»

[Gazzetta]: Αναγέννηση: «Πρακτικές εξαπάτησης σωματείων από την υπηρεσιακή διοίκηση του ΣΕΓΑΣ»

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της υπηρεσιακής διοίκησης του ΣΕΓΑΣ εξέδωσε η κίνηση «Αναγέννηση» η οποία διεκδικεί το χρίσμα στις εκλογές της ομοσπονδίας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «Αναγέννηση» κατηγορεί την υπηρεσιακή διοίκηση για πρακτικές εξαπάτησης σωματείων και παραπλάνησης της κοινής γνώμης, χρησιμοποιώντας ως παραδείγματα τις περιπτώσεις των ΑΟ Μαγνησίας, «Εφηβος Χίου», ΓΕ Θιναλίων. «Το 62% των σωματείων γυρίζουν την πλάτη στο παρελθόν! Οι πρακτικές εξαπάτησης σωματείων από την υπηρεσιακή διοίκηση του ΣΕΓΑΣ που για άλλη μία φορά τα χρησιμοποιεί εν αγνοία τους για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και το εκλογικό σώμα, αποτελούν παρωχημένες πρακτικές, δεν εκφράζουν το αθλητικό κίνημα και δείχνουν την παρακμιακή κατάσταση που επικρατεί στην Ομοσπονδία. Η Κίνηση για την «Αναγέννηση» του Κλασικού Αθλητισμού, καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές και θα κάνει τις ανάλογες ενέργειες που κατά το νόμο δικαιούται, έτσι ώστε να σταματήσει αυτός ο θλιβερός κατήφορος.

Η πολύ σοβαρή και υπεύθυνη στάση του ΑΟ Μαγνησίας και των σωματείων ΑΣ Έφηβος Χίου και ΓΕ Θιναλίων των πρώτων συλλόγων που βγήκαν άμεσα και ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ με ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο διοχετευμένα δημοσιεύματα από το γραφείο τύπου του ΣΕΓΑΣ που τους φέρουν να στηρίζουν συγκεκριμένη υποψήφια για την προεδρεία του ΣΕΓΑΣ, έρχεται απλά να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι γνωρίζουν, ότι οι ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΛΙΣΤΕΣ στήριξης που διανέμονται μέσω του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ της ομοσπονδίας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αναφέρει αρχικά και συμπληρώνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!