Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Άλλος δίνει 1.1 για χρέη και άλλος για προπονητή
[Gazzetta]: Άλλος δίνει 1.1 για χρέη και άλλος για προπονητή

[Gazzetta]: Άλλος δίνει 1.1 για χρέη και άλλος για προπονητή

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος γράφει για το βεβαρημένο παρελθόν του Άρη και τις αμαρτίες που ξεπηδούν λες και πρόκειται για τη… Λερναία Ύδρα σε μια εποχή όπου οι αντίπαλοί του προχωρούν σε ισχυρές επενδύσεις.

Είναι αυτό που λένε… «όπως στρώσεις θα κοιμηθείς», μόνο που αυτός που έβαλε τα στρωσίδια δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που τα πληρώνει. Και συνέπεια των εγκληματικών ενεργειών αυτών που πέρασαν από τη διαχείριση/διακυβέρνηση αυτού του οργανισμού είναι οι λυπητερές που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης . Μερικοί εξ’ αυτών καταστράφηκαν γιατί δεν είχαν σύνεση αλλά και ικανότητα διοίκησης, άλλοι κάνουν μάλιστα και αφ’ υψηλού κριτική, άλλοι έχουν πάει σε άλλες Πολιτείες και ασχέτως του ότι έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του απλού Αρειανού, ζουν τη ζωούλα τους, ενδεχομένως και με μηδαμινές τύψεις. Κι αυτός που την πληρώνει επί μονίμου βάσεως είναι πάλι ο Άρης, όπως συνήθως συμβαίνει δηλαδή, διότι πρόκειται για μια κατάσταση επαναλαμβανόμενη την οποία συναντά κανείς και στα δύο δημοφιλή αθλήματα.

Συμπεριλαμβανομένης και της βαριάς «καμπάνας» στην υπόθεση του Λοθάνο Οριόλ, η λυπητερή πλησιάζει τα 3.000.000 ευρώ, δηλαδή έξι συμβόλαια πρωτοκλασάτων παικτών τα οποία στο ελληνικό Πρωτάθλημα δεν κάνουν απλά τη διαφορά αλλά… παπάδες. Και δεν είναι μόνο το ποσό αλλά και ο χρόνος αποπληρωμής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!