Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Alana Project» από την Ακαδημία και τις Σχολές του Ολυμπιακού (vid)
[Gazzetta]: «Alana Project» από την Ακαδημία και τις Σχολές του Ολυμπιακού (vid)

[Gazzetta]: «Alana Project» από την Ακαδημία και τις Σχολές του Ολυμπιακού (vid)

Το ποδόσφαιρο όπως παλιά από τον Ολυμπιακό ο οποίος μεριμνεί για την ομαλή ένταξη των παιδιών στην καθημερινότητα μετά την καραντίνα.

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην πιο αγνή του μορφή στις αλάνες και στα σχολικά προαύλια του Πειραιά. Η Ακαδημία και οι Σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον Ο.Π.Α.Ν. πραγματοποιούν το πιλοτικό πρόγραμμα «Alana Project». Το «Alana Project» δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν μέσω της διαδραστικότητας του παιχνιδιού και να έρθουν πιο κοντά το ένα στο άλλο, αναπτύσσοντας τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Άλλωστε η εποχή της πανδημίας και οι επιπτώσεις της, καθιστούν προτεραιότητά την ψυχική υγεία των παιδιών μέσα από την εκτόνωση, τη σωματική άσκηση και την ψυχαγωγία που προσφέρει το ποδόσφαιρο.
Στο πρόγραμμα που ξεκίνησε την Τρίτη 25/5 και την Τετάρτη 26/5 στα σχολεία 28ο Δημοτικό Πειραιά, 13ο Γυμνάσιο Πειραιά, Γυμνάσιο Καμινίων, έλαβαν μέρος παιδιά από την Ακαδημία και τις Σχολές του Ολυμπιακού ηλικίας 9-13 ετών, με όραμα να συμμετάσχουν στο άμεσο μέλλον παιδιά από όλον τον Πειραιά.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε: «Ο Δήμος Πειραιά έχει τη χαρά να διοργανώνει σε συνεργασία με την Ακαδημία του Ολυμπιακού και τις Σχολές ποδοσφαίρου του συλλόγου, το πιλοτικό πρόγραμμα «Alana Project». Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά, στα οποία είχαν περιοριστεί οι δραστηριότητες για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας της πανδημίας, να αθληθούν με το δημοφιλέστερο άθλημα στην πιο αγνή του μορφή: με παιχνίδι σε αλάνες και σε σχολικά προαύλια της πόλης μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!