Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αγωνιστικά η ΑΕΚ προφανώς πρέπει να αλλάξει, αλλά ποιος θα την αλλάξει;
[Gazzetta]: Αγωνιστικά η ΑΕΚ προφανώς πρέπει να αλλάξει, αλλά ποιος θα την αλλάξει;

[Gazzetta]: Αγωνιστικά η ΑΕΚ προφανώς πρέπει να αλλάξει, αλλά ποιος θα την αλλάξει;

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη να συνεχίσει με τον Μανόλο Χιμένεθ και το ρίσκο που παίρνει να “κάψει” και τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές.

Στις 4 Ιανουαρίου, δηλαδή την επομένη του Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0 για την “κανονική περίοδο” της Superleague έγραφα αυτό εδώ το σημείωμα (“ΑΕΚ: Στρατηγική, ή “να ‘χαμε να λέγαμε””) , με μια σειρά από ερωτήσεις που εκτιμούσα ότι θα απαντηθούν μέχρι την λήξη των playoffs. Ενενήντα δύο ημέρες μετά, σήμερα ο καιρός έδωσε τις απαντήσεις, με πιο ηχηρή αυτή που η ΑΕΚ πήρε, σχετικά με την σημερινή δυναμική της ομάδας της, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αυτό το 1-5.

Σήμερα ως παρατηρητής μένω μόνο με μια διπλή απορία: αφού δεν σκόπευε να τον ακούσει, για ποιο λόγο επαναπροσέλαβε ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον Μανόλο Χιμένεθ τον περασμένο Δεκέμβριο· κι αφού δεν τον ακούν και δεν υλοποιήσαν τις εισηγήσεις του με συνέπεια να έρθει σε μια θέση που, όπως ανοιχτά δηλώνει, δεν πιστεύει στις σημερινές δυνατότητες της ομάδας που προπονεί για ποιο λόγο δεν έχει αποχωρήσει από το τέλος του Ιανουαρίου κιόλας ο Ισπανός προπονητής;

Φυσικά σε αυτή την υπόθεση δεν είναι ίδιο το μέγεθος της ζημιάς που παθαίνουν η ΑΕΚ και ο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής είναι κάποιος που δεν εργαζόταν προηγουμένως, δηλαδή δεν εγκατέλειψε μια άλλη προοπτική για χάρη της πρότασης της ΑΕΚ. Δεν του “βγήκε” και αυτή η επιστροφή, θα αποζημιωθεί και θα συνεχίσει τη ζωή του για να δοκιμάσει την επόμενη περιπέτειά του στην προπονητική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!