Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αγγελόπουλος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, τροχοδρομούμε την “απογείωση” της εταιρίας»
[Gazzetta]: Αγγελόπουλος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, τροχοδρομούμε την “απογείωση” της εταιρίας»

[Gazzetta]: Αγγελόπουλος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, τροχοδρομούμε την “απογείωση” της εταιρίας»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε, μετά τη συνάντηση που είχε με τους παίκτες της ΑΕΚ, τονίζοντας πως «θα τροχοδρομήσουμε την «απογείωση» της εταιρίας».

Η συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλουμε τους παίκτες της ΑΕΚ μπορεί να αποδείχτηκε άκαρπη , ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, ωστόσο, ανέλαβε την ευθύνη για τη φετινή σεζόν, υποσχόμενος παράλληλα ότι έρχεται η «απογείωση» της εταιρίας!

Αναλυτικά η δήλωση του Μάκη Αγγελόπουλου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μας για την εφετινή υπερπροσπάθεια, για την εφετινή τους ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, τραυματισμούς/ασθένειες, «όργιο» διαιτησίας, λοιπές αδικίες κλπ. Έδωσαν και την ψυχή τους, πέρα από τις αδιαμφισβήτητες αθλητικές και αξιακές τους ικανότητες. Είμαι υπερήφανος, είμαστε υπερήφανοι, γι’ αυτούς. Έδωσαν 120% των δυνάμεών τους, προκειμένου να φτάσουμε στους στόχους μας.

Όπως είμαστε υπερήφανοι και για τους προπονητές, τα στελέχη μας, και για όλο το προσωπικό της ΚΑΕ για όσα πάντα έκαναν, για όσα κάνουν. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για όσα δεν επιτεύχθησαν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας και της «εν γένει» δύσκολης φάσης, ανοικτά ζητήματα που προέκυψαν από τη χρηματοδότηση του F8 του BCL, και τη χρηματοδότηση του νέου μας γηπέδου, δεν μας βοήθησαν. Θα τ’ αντιμετωπίσουμε.

Τις επόμενες ημέρες, θα μιλήσουμε-θα μιλήσω στον κόσμο της ΑΕΚ, σε ανοικτή Συνέντευξη, όπως εδώ και καιρό έχουμε προγραμματίσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!