Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή μέχρι να ξοφλήσει τους παίκτες
[Gazzetta]: Αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή μέχρι να ξοφλήσει τους παίκτες

[Gazzetta]: Αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή μέχρι να ξοφλήσει τους παίκτες

Την αφαίρεση βαθμών μέχρι να ξοφλήσει τους Κιόση, Γάτση, Σμαραγδή, Πέτρογλου και Χριστοφιδέλη αποφάσισε για τον Ηρακλή το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ έχει ως εξής: «Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ αποτελούμενο από την Πρωτοδίκη Αντιγόνη Τζούμη, και τη Γραμματέα Έφη Μπούρα.

Συνεδρίασε, την 12η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ., μελέτησε την υπόθεση σκέφτηκε σύμφωνα με το νόμο και

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την σε βάρος του Τ.Α.Α.«ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2015» αφαίρεση των βαθμών μίας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος, η οποία αρχίζει από την έναρξη του πρωταθλήματος 2020-2021και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση από το ως άνω Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2015», ήτοι για όσο χρόνο το τελευταίο δεν εξοφλεί πλήρως και ολοσχερώς, κατά κεφάλαιο, τόκους και έξοδα, τις ληξιπρόθεσμες και τελεσιδίκως επιδικασθείσες σε βάρος του απαιτήσεις των αθλητών Χρήστου Κιόση, Αναστάσιου Γάτση, Νικόλαου Σμαραγδή, Πέτρου Πέτρογλου και Κωνσταντίνου Χριστοφιδέλη, όπως ειδικότερα οι απαιτήσεις αυτών αναλύονται στο σκεπτικό της παρούσας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στο Τ.Α.Α. «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015» να προβεί στην εγγραφή ή μετεγγραφή αθλητών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, κατά κεφάλαιο, τόκους και έξοδα, της ληξιπρόθεσμης και επιδικασθείσας υπέρ του αθλητή Κωνσταντίνου Χριστοφιδέλη απαίτησης, δυνάμει της υπ’ αριθ. 38/2014 τελεσίδικης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (Ε.Ε.Ο.Δ.Α.Π.).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!