Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΑΕΛ: «Πληρώσαμε το υπόλοιπο, αν μας είχε ενημερώσει η ΕΠΟ θα είχαμε εξοφλήσει το χρέος» (pic)
[Gazzetta]: ΑΕΛ: «Πληρώσαμε το υπόλοιπο, αν μας είχε ενημερώσει η ΕΠΟ θα είχαμε εξοφλήσει το χρέος» (pic)

[Gazzetta]: ΑΕΛ: «Πληρώσαμε το υπόλοιπο, αν μας είχε ενημερώσει η ΕΠΟ θα είχαμε εξοφλήσει το χρέος» (pic)

Οι «βυσσινί» δημοσιοποίησαν την εξόφληση της επιταγής που σφραγίστηκε και οδήγησε στην απόφαση για την ανάκληση των 10 δελτίων τους.

Η ανάκληση των δελτίων της ΑΕΛ που οδήγησε στη μη διεξαγωγή του σημερινού (6/2) της αγώνα με τη Λαμία , οφειλόταν σε ανεξόφλητη επιταγή προς την ΕΠΟ. Οι «βυσσινί» με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως προχώρησαν σε εξόφλησή της και μάλιστα δημοσιοποίησε στοιχεία που αφορούν την κατάθεση των χρημάτων.
Παράλληλα η ΑΕΛ τόνισε πως στον συγκεκριμένο λογαριασμό υπήρχε διαθέσιμο υπόλοιπο, άρα εάν ενημερώνονταν στον κάμπο για την ύπαρξη επιταγής που θα σφραγιστεί, τότε και θα κατέβαλαν άμεσα το αντίτιμο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«H ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω winbanking, μόλις ο οικονομικός διευθυντής κ. Χριστακόπουλος επέστρεψε στην Λάρισα από την Λαμία, από τον τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς κατέθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Π.Ο. το ποσό των 24.000€ και εξόφλησε την περιβόητη επιταγή, που το βρώμικο κύκλωμα στην Ε.Π.Ο. χρησιμοποίησε ως αιτιολογία για να ανακαλέσει δύο ώρες, πριν από την έναρξη του αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ, τα δέκα δελτία των επίλεκτων διεθνών ποδοσφαιριστών μας, για να μην αγωνισθούν στον σημερινό αγώνα.
Στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Τράπεζα Πειραιώς υπάρχουν και μέχρι αυτή την στιγμή 34205,19€ και εφόσον ενημερωνόμασταν από την Ε.Π.Ο., όπως συνήθως μας ενημέρωναν όλα αυτά τα χρόνια για την σφράγιση μιας μεταχρονολογημένης επιταγής, δεν θα είχαμε κανένα λόγο να μην την εξοφλήσουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!