Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η ΑΕΚ περιμένει ακόμα και την ύστατη στιγμή την Κυβέρνηση για το Final 8!
[Gazzetta]: Η ΑΕΚ περιμένει ακόμα και την ύστατη στιγμή την Κυβέρνηση για το Final 8!

[Gazzetta]: Η ΑΕΚ περιμένει ακόμα και την ύστατη στιγμή την Κυβέρνηση για το Final 8!

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά το deadline που τους έβαλε το BCL για το Final 8 και πλέον περιμένουν μία κίνηση από την Κυβέρνηση.

Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Basketball Champions League ενημέρωσε την Τετάρτη (16/09) την ΑΕΚ πως έχει μπροστά της μια ημέρα για να απαντήσει στο αν μπορεί να διοργανώσει το Final 8 με όλα όσα έχουν συμφωνηθεί , διαφορετικά «θα αναζητηθούν εναλλακτικές λύσεις», όπως σημειώνεται στο τέλος της σχετικής επιστολής.

Στις τάξεις της ΑΕΚ επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια, καθώς περιμένουν ακόμα τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για το αν μπορεί να υπάρξει ένα ποσοστό κόσμου στις κερκίδες ή αν μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά.

Αυτά ήταν τα δύο βασικά πράγματα που ήταν στα αιτήματα των «κιτρινόμαυρων», για την ανάληψη του Final 8: ή να υπάρχει ποσόστωση οπαδών ή οικονομική στήριξη – όχι και τα δύο, αλλά ένα από τα δύο και είχαν γίνει δεκτά. Πλέον, όμως, δεν έχουν πάρει διαβεβαιώσεις ούτε για το ένα αίτημά τους, ούτε για το άλλο, και με το χρόνο να στερεύει, υπάρχει εκνευρισμός.

Η FIBA είδε ότι υπάρχει καθυστέρηση και γι’ αυτό το λόγο «έκρουσε» το καμπανάκι στην ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία την ίδια στιγμή δηλώνει έτοιμη σε όλα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!