Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΑΕΚ: Τα νέα μέτρα στην Αθήνα προμηνύουν Final 8 χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ!
[Gazzetta]: ΑΕΚ: Τα νέα μέτρα στην Αθήνα προμηνύουν Final 8 χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ!

[Gazzetta]: ΑΕΚ: Τα νέα μέτρα στην Αθήνα προμηνύουν Final 8 χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ!

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα στον Δήμο Αθηναίων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, τα οποία θα ισχύσουν για δύο εβδομάδες. Συνεπώς, δια της ατόπου απαγωγής η διεξαγωγή του Final 8 του BCL με κόσμο, μοιάζει σχεδόν αδύνατη.

Οι ειδικοί είχαν εισηγηθεί για νέα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό στην Αττική, καθώς το ιικό φορτίο είναι ιδιαίτερα μεγάλο και τα κρούσματα που ανακοινώνονται καθημερινά στην περιοχή του Λεκανοπεδίου είναι σταθερά πάνω από 100-150, με αποκορύφωμα τα 372 κρούσματα που ανακοινώθηκαν πριν από πέντε ημέρες και τα 310 σημερινά.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, η Κυβέρνηση ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (15/09) νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από την Τετάρτη (16/09) και για δύο εβδομάδες, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Μεταξύ αυτών, σημειώνεται πως αναστέλλονται τα υπαίθρια θεάματα, οι συναυλίες και παρεμφερείς πολιτιστικές – ψυχαγωγικές εκδηλώσεις αλλά και η λειτουργία κέντρων διασκέδασης, ενώ θα γίνεται χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους.

Συνεπώς, θεωρείται πια σχεδόν βέβαιο – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια – πως η διοργάνωση του Final 8 του Basketball Champions League , που θα γίνει στο ΟΑΚΑ από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί χωρίς την προσέλευση φιλάθλων.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν ακόμα επίσημη ενημέρωση από την Κυβέρνηση, αλλά μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις, αντιλαμβάνονται την κατάσταση που επικρατεί και δεν εμφανίζονται αισιόδοξοι για την παρουσία έστω ενός ποσοστού φιλάθλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!