Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΑΕΚ: Κινείται νομικά εναντίον του Κούγια
[Gazzetta]: ΑΕΚ: Κινείται νομικά εναντίον του Κούγια

[Gazzetta]: ΑΕΚ: Κινείται νομικά εναντίον του Κούγια

Η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την Εθνική ομάδα και για τους διεθνείς παίκτες της Ένωσης.

Την αντίδραση της ΑΕΚ προκάλεσε η δήλωση του Αλέξη Κούγια για την Εθνική ομάδα . Όπως ενημέρωσε η Ένωση, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και τα μέσα που της παρέχει ο νόμος εναντίον του κ. Κούγια για τις δηλώσεις που έκανε και συγκεκριμένα για το σημείο που αναφερόταν στην ποδοσφαιρική αξία των διεθνών ποδοσφαιριστών των κιτρινόμαυρων.

Η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του Αλέξη Κούγια υποστηρίζοντας ότι έχει γίνει απόπειρα μείωσης της προσωπικότητας αλλά και της ποδοσφαιρικής αξίας των διεθνών ποδοσφαιριστών της Ένωσης που αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας.

Όπως προσθέτουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ήδη έχει δοθεί εντολή στο νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΚ να κινηθεί νομικά μέχρι τέλους τόσο στα ποινικά όσο και στα αστικά δικαστήρια διεκδικώντας τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση, αλλά και στα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!