Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euronews]: Ξεκινούν και πάλι οι κρουαζιέρες στη Μεσόγειο
[Euronews]: Ξεκινούν και πάλι οι κρουαζιέρες στη Μεσόγειο

[Euronews]: Ξεκινούν και πάλι οι κρουαζιέρες στη Μεσόγειο

Πτώση του κύκλου εργασιών κατά 98% καταγράφει τo TUI,το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πρακτορείο στον κόσμο ως αποτέλεσμα των περιορισμών που επιβλήθηκαν για την επιβράδυνση της πανδημίας του κορωνοϊού. Η γερμανική πολυεθνική εταιρεία TUI κατέγραψε τεράστιες απώλειες,επηρεασμένη από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που επιβλήθηκαν από χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ξεκινάει και πάλι τις κρουαζιέρες στη Μεσόγειο ο όμιλος MSC ο οποίος σημείωσε ζημιές ύψους 1,42 δισεκατομμυρίων ευρώ από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο.Η πρώτη κρουαζιέρα θα είναι με το MSC Grandiosa,την ναυαρχίδα της εταιρείας. Θα είναι μια κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων στη Δυτική Μεσόγειο με ενδιάμεσες στάσεις στη Civitavecchia, τη Νάπολη, το Παλέρμο και τη Βαλέτα. Θα είναι μια κανονική κρουαζιέρα, με πλοήγηση και εκδρομές στις πόλεις.

Σύμφωνα με τον καπετάνιο Εντοάρντο Καλκάνιο, διευθυντή του τερματικού σταθμού της Γένοβας:«Ξεκινάμε ξανά με τις κρουαζιέρες, οι προσπάθειες που έγιναν ήταν πολύ σημαντικές από κάθε άποψη. Φυσικά, πρέπει να πούμε ευχαριστώ σε όλους εκείνους που κατέστησαν δυνατή αυτήν την αναχώρηση».

Το MSC υιοθέτησε ένα σχεδιο anti-COVID-19 που περιλαμβάνει τεστ για όλους τους επιβάτες και το πλήρωμα και “προστατευμένες” εκδρομές που οργανώνονται μόνο για τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου..

Πριν από την αναχώρηση, οι επιβάτες θα υποβληθούν σε ένα αυστηρό πρωτόκολλο υγείας. Πρώτον, θα θερμομετρούνται,, μετά η παράδοση αυτοπιστοποίησης, τρίτον, το πιο σημαντικό βήμα: ένα τεστ ρινοφαρυγγικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!