Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Τσίπρας: Νέα κοινωνική συμφωνία σε έξι άξονες – 11 μέτρα άμεσης ανάγκης
[Euronews]: Τσίπρας: Νέα κοινωνική συμφωνία σε έξι άξονες – 11 μέτρα άμεσης ανάγκης

[Euronews]: Τσίπρας: Νέα κοινωνική συμφωνία σε έξι άξονες – 11 μέτρα άμεσης ανάγκης

Για «εξαπάτηση» των Ελλήνων κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη, με έμφαση στη στάση του στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, ενώ πρότεινε μια νέα κοινωνική συμμαχία και 11 άμεσα μέτρα έκτακτης ανάγκης, δηλώνοντας ότι ο ίδιος και το κόμμα του είναι έτοιμοι «για μια νέα, ισχυρή προοδευτική διακυβέρνηση που θα φέρει τη χώρα εκεί που της αρμόζει», κατά την ομιλία του στο Thessaloniki Helexpo Forum.

«Οι Έλληνες δε νιώθουν πια ασφαλείς για τη ζωή, το μέλλον τους, το μέλλον των παιδιών τους. Και αυτή η ανασφάλεια εντείνεται καθημερινά με τις επιλογές της κυβέρνησης. Γιατί ο κ. Μητσοτάκης, αντί να ψάξει το αντίδοτο στο πρόβλημα, μοιράζει χαπάκια λήθης και δήθεν εθνικής αυτοπεποίθησης. Δεκατέσσερις μήνες μετά την εκλογή της, αυτή η κυβέρνηση εξελίσσεται σε μια μεγάλη απάτη. Μια απάτη που δυστυχώς αποκαλύπτεται κάθε μέρα, σε μια από τις κρισιμότερες περιόδους όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλο τον κόσμο ολόκληρο», είπε ο κ. Τσίπρας.

«Να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης από κάθε Μακεδόνα και κάθε Ελληνα που εξαπάτησε»

Επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό για τη στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών όταν ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ίσως το πιο σημαντικό, που γνωρίζουν πια όχι μόνο όλοι οι Θεσσαλονικείς, όλοι οι Μακεδόνες, αλλά όλοι οι Έλληνες, είναι το μέγεθος της εξαπάτησης που εξύφανε ο κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!