Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Στον αέρα το euronews Serbia
[Euronews]: Στον αέρα το euronews Serbia

[Euronews]: Στον αέρα το euronews Serbia

Ήταν στα σκαριά για πολύ καιρό, όμως πλέον είναι πραγματικότητα.

Το euronews Serbia άνοιξε τα φτερά του, έχοντας πίσω του τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε ειδησεογραφικού μέσου ενημέρωσης. Έμπειροι τεχνικοί, εικονολήπτες και δημοσιογράφοι ένωσαν τις δυνάμεις του, ώστε το νέο κανάλι να βγει στον αέρα.

«Πολλοί άνθρωποι στη Σερβία προσδοκούν οι εκπομπές μας να είναι αξιόπιστες, αξιοσέβαστες και σπουδαίες. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, διότι πίσω μας έχουμε το brand του euronews, αλλά και γιατί έχουμε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα δημοσιογράφων», σύμφωνα με την αρχισυντάκτρια Σβετλάνα Γιανιτσίγιεβιτς.

Το euronews Serbia είναι το πρώτο σερβικό κανάλι που θα εκπέμπει κάθε μέρα όλη μέρα, καλύπτοντας τις εθνικές και διεθνείς εξελίξεις, έπειτα από τη στρατηγική απόφαση του euronews να γίνει το πρώτο παγκόσμιο ευρωπαϊκό δίκτυο. Οι ανταποκριτές του βρίσκονται σε όλες τις σημαντικές πόλεις της χώρας.

«Αυτό που φέρνει στη Σερβία το euronews είναι η ευρεία οπτική μας και μια αυθεντική ευρωπαϊκή φωνή. Για εμένα ως ανταποκρίτρια στη Βοϊβοντίνα είναι σημαντικό να δώσουμε με λεπτομέρειες τις επιτυχίες και τα προβλήματα. Θέλω να μεταφέρω τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων της περιοχής όχι μόνο σε εκείνους που ζουν σε άλλα μέρη της Σερβίας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη», λέει η δημοσιογράφος Νατάσα Κόβατσεφ.

Ακολουθώντας μια δυσάρεστη τάση της εποχής, η σερβική κοινωνία είναι εξαιρετικά πολωμένη και συχνά πιστεύει τις ψευδείς ειδήσεις που διαβάζει στα social media.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!