Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Στην Αθήνα και τη Θράκη ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μ. Σχοινάς
[Euronews]: Στην Αθήνα και τη Θράκη ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μ. Σχοινάς

[Euronews]: Στην Αθήνα και τη Θράκη ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μ. Σχοινάς

Την Αθήνα και τη Θράκη επισκέπτεται ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς, από σήμερα Πέμπτη 3 Ιουνίου έως το Σάββατο 5 Ιουνίου.

Ο κ. Σχοινάς συναντήθηκε με τον γγ του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO), Ζουράμπ Πολολικασβίλι. Στη συνέχεια θα απευθύνει την εναρκτήρια ομιλία στην 66η Συνάντηση της Περιφερειακής Επιτροπής Υπουργών για την Ευρώπη του εν λόγω Οργανισμού, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Αργότερα, εντός της ημέρας, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, στην εκδήλωση της νέας πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την ανάδειξη του δημογραφικού ζητήματος και τη συμβολή στην αντιμετώπισή του.

Αύριο, Παρασκευή 4 Ιουνίου, ο κ. Σχοινάς θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη και θα επισκεφτεί τον Μεθοριακό Σταθμό στους Κήπους Έβρου, όπου θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Frontex και αξιωματικούς στη Γέφυρα του Έβρου, ενώ θα συμμετάσχει σε συνοριακή περιπολία της Frontex στον ποταμό Έβρο.

Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο λειτουργεί ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό και έχει χρηματοδοτηθεί από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία.

Το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα επισκεφτεί την έδρα της Περιφέρειας και στη συνέχεια θα απευθύνει ομιλία στους οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κομοτηνής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!