Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Πρίγκιπας Κάρολος: «Χρυσή ευκαιρία» η πανδημία
[Euronews]: Πρίγκιπας Κάρολος: «Χρυσή ευκαιρία» η πανδημία

[Euronews]: Πρίγκιπας Κάρολος: «Χρυσή ευκαιρία» η πανδημία

«Χρυσή ευκαιρία» για να προκύψει κάτι καλό για την ανθρωπότητα, χαρακτήρισε ο πρίγκιπας Κάρολος την πανδημία και κάλεσε τους παγκόσμιους ηγέτες να συμβάλουν στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου και δίκαιου κόσμου.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου μιλούσε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Η Μεγάλη Επαναφορά» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

«Η παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη πρέπει να μας βάλει σε μια νέα τροχιά βιώσιμης απασχόλησης, βιοπορισμού και οικονομικής ανάπτυξης. Είναι συνεπώς ώρα να ευθυγραμμίσουμε βιώσιμες λύσεις με χρηματοδότηση που θα μεταμορφώσει την αγορά. Αυτή θα ήταν η πιο δραματική πράξη υπεύθυνης ηγεσίας που έχει δει ποτέ ο παγκόσμιος ιδιωτικός τομέας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο πρίγκιπας Κάρολος προειδοποίησε ότι αν δεν μπουν τα θεμέλια για ένα πιο πράσινο, δίκαιο και βιώσιμο αύριο, τότε ο πλανήτης θα αντιμετωπίζει όλο και περισσότερες πανδημίες.

«Όσα προσπάθησα να κάνω και ενθάρρυνα τα τελευταία 50 χρόνια ήταν με τη σκέψη στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Μπορώ λοιπόν μόνο να μας καλέσω όλους να σκεφτούμε μεγαλόπνοα και να δράσουμε τώρα», τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!