Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Το «πείραμα» της Βαρκελώνης: Συναυλία με 5.000 θεατές
[Euronews]: Το «πείραμα» της Βαρκελώνης: Συναυλία με 5.000 θεατές

[Euronews]: Το «πείραμα» της Βαρκελώνης: Συναυλία με 5.000 θεατές

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν την ίδια μέρα – 5.000 θεατές χωρίς να κρατούν κοινωνικές αποστάσεις βρέθηκαν στο γήπεδο Παλάου Σαν Ζόρντι της Βαρκελώνης για μια sold-out συναυλία που έγινε με την άδεια των αρχών και μπορεί να επανεκκινήσει τη βιομηχανία των ζωντανών μουσικών εκδηλώσεων στην Ισπανία. Oι θεατές ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες και προϋπόθεση για την είσοδό τους ήταν να έχουν αρνητικό rapid test

Η Τζουντίτ Καρτιέλ, νοσοκόμα, συντονίστρια τω τεστ λέει: «Ο κάθε θεατής μας δίνει έναν κωδικό QR που συνδέεται με το τηλέφωνό του και μια εφαρμογή. Τότε αυτός ο κωδικός QR θα χρησιμοποιηθεί για να μας δώσει ένα αποτέλεσμα, θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα του test αντιγόνου που χουν κάνει για να μπορούν να μπουν στη συναυλία».

Ο Αλμπερτ Γκιχάρο, διευθυντής του Primavera Sound Festival λέει: «Πιστεύουμε και αποδεικνύουμε ότι με το πρωτόκολλο και το σύστημα που εφαρμόζουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον».

Οι συμμετέχοντες έλαβαν τα αποτελέσματα των τεστ αντιγόνου μετά από 10 έως 15 λεπτά μέσω μιας εφαρμογής στις συσκευές κινητών τηλεφώνων τους. Τα τεστ και μια μάσκα συμπεριλαμβάνονταν στην τιμή του εισιτηρίου.

«Όλοι αισθανθήκαμε πολύ ασφαλείς και η αλήθεια είναι ότι περάσαμε υπέροχα. Φάνηκε απίστευτο ότι όλοι μαζί τραγουδούσαμε και χορεύαμε. Ήταν απίστευτο» λέει μια από τους συμμετέχοντες.

«Μετά από αυτήν την εμπειρία, όλοι πρέπει να είναι χαρούμενοι, από τους διοργανωτές έως το κοινό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!