Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Παγκύπρια απαγόρευση κυκλοφορίας από σήμερα στις 23:00 – Όλα τα νέα μέτρα
[Euronews]: Παγκύπρια απαγόρευση κυκλοφορίας από σήμερα στις 23:00 – Όλα τα νέα μέτρα

[Euronews]: Παγκύπρια απαγόρευση κυκλοφορίας από σήμερα στις 23:00 – Όλα τα νέα μέτρα

Απαγόρευση κυκλοφορίας και πάλι σε ολόκληρη την Κύπρο από σήμερα το βράδυ, αποφάσισε η κυβέρνηση. Έτσι λοιπόν από σήμερα μεχρι το τέλος Νοεμβρίου, μεταξύ άλλων περιορισμών, από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας, δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις. Οι χώροι εστίασης, κλείνουν στις 10:30 το βράδυ και οι επιχειρήσεις καλούνται, χωρίς να υποχρεώνονται, να προχωρήσουν σε ειδικές ρυθμίσεις για την προστασία των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα και αναλυτικά, τα μέτρα κατηγοριοποιούνται σε τρεις ομάδες ως ακολούθως:
Κατηγορία Α. Μεσοπρόθεσμα μέτρα με ισχύ σε παγκύπρια βάση για την περίοδο από τις 5 Νοεμβρίου 2020 και μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2021:

  • Συνεχίζει να ισχύει η ρύθμιση για τη λειτουργία κλειστών και ανοικτών κινηματογράφων, θεάτρων και αιθουσών θεαμάτων με πληρότητα στο 50% της χωρητικότητάς τους.
  • Επιτρέπεται η διοργάνωση συνεδρίων, συνελεύσεων ή/και εκδηλώσεων σε συνεδριακούς εσωτερικούς χώρους με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 250 άτομα, τηρουμένου του πρωτοκόλλου και του μέτρου για τήρηση απόστασης 3 τ.μ. ανά άτομο, ανεξάρτητα από τα τετραγωνικά μέτρα του κάθε υποστατικού. Δεν επιτρέπεται η διακοπή για διάλειμμα ή να προσφέρεται καφές/σνακ/cocktail στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
  • Οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου ποτών και τροφίμων (υπεραγορές, μινι-μάρκετ, κρεοπωλεία, κτλ) και τα φαρμακεία από την έναρξη της λειτουργίας τους και έως τις 9 π.μ. και από τη 1 μ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!