Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euronews]: Το Ντουμπάι «αγκαλιάζει» τα κρυπτονομίσματα
[Euronews]: Το Ντουμπάι «αγκαλιάζει» τα κρυπτονομίσματα

[Euronews]: Το Ντουμπάι «αγκαλιάζει» τα κρυπτονομίσματα

Tα κρυπτονομίσματα και συγκεκριμένα το Bitcoin έχουν γίνει πρωτοσέλιδα παγκοσμίως, αλλά υπάρχει έλλειψη κατανόησης για το τι είναι. Το Ντουμπάι πραγματοποίησε πρόσφατα τη σύνοδο κορυφής της AIBC για να γεφυρώσει αυτό το κενό γνώσεων.

«Το ζήτημα της ενδυνάμωσης είναι το κλειδί. Αν θέλουμε μια μέρα να δούμε την κοινότητα κρυπτογράφησης, το blockchain να αγκαλιάζεται από τις μάζες…,λέει ο Ιμαν Πούλις, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της sigma group & AIBC Summitsaid.

Με απλά λόγια, τα κρυπτονομίσματα είναι εικονικά σε αντίθεση με το ευρώ ή το δολάριο που μπορούμε να αγγίξουμε, συνήθως δεν συνδέονται με τράπεζα ή κυβέρνηση και επιτρέπουν στους χρήστες να ξοδεύουν χρήματα ανώνυμα μέσω μιας σειράς πολύπλοκων συναλλαγών χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ορισμένες επιχειρήσεις δέχονται κρυπτονομίσματα ως πληρωμές, αλλά η γενική αποδοχή της αγοράς είναι ακόμα περιορισμένη, κάτι που το Ντουμπάι θέλει να αλλάξει. Ένα από τα πρώτα βήματα ήταν η έναρξη του κέντρου κρυπτογράφησης DMCC.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ahmad Hamza της DMCC Freezone δήλωσε ότι το κέντρο θέλει να παρέχει μια σειρά υπηρεσιών για εταιρείες και πλατφόρμες crypto και blockchain για να τους βοηθήσει όχι μόνο να δημιουργήσουν, αλλά και να ευδοκιμήσουν και να πετύχουν.«Πιστεύουμε στο blockchain, πιστεύουμε στο crypto και παρέχουμε κανονισμούς σε συνεργασία με την Αρχή Κινητών Αξιών και Εμπορευμάτων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!