Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Euronews]: Η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει
[Euronews]: Η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει

[Euronews]: Η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει

Μετά από δύο μήνες, το ποδόσφαιρο επιστρέφει στις ζωές μας, με την Μπουντεσλίγκα να κάνει εκ νέου πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο.

Παρόλα αυτά, τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι δρακόντεια, με την ομοσπονδία να συστήνει την απόσταση στα λεωφορεία των ομάδων, μάσκες για τους αναπληρωματικούς και πανηγυρισμούς με τρίψιμο των αγκώνων.

«Κατά την άποψή μου είναι λίγο νωρίς. Νομίζω ότι και ο κόσμος θέλει να πάει στο γήπεδο αλλά χωρίς οπαδούς αυτο δεν θα είναι πρωτάθλημα» λέει ένας φίλαθλος.

«Είναι επαγγελματίες, καταλαβαίνω όχι χρειάζονται τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά όπως είναι η κατάσταση νομίζω όπως είναι λίγο ντροπή που οι πολιτικοί επιτρέπουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα» τονίζει άλλος φίλαθλος.

Οι αρχές έχουν εκδώσει έναν οδηγό 51 σελίδων, που περιλαμβάνει πολύ αυστηρά μέτρα.

Για παράδειγμα οι ομάδες θα είναι σε καραντίνα μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες ενώ οι ποδοσφαιριστές θα εξετάζονται για COVID-19 δύο φορές την εβδομάδα και πάντα την παραμονή κάθε αγώνα.

Η ομοσπονδία έχει ενημερώσει τους παίκτες να περιορίζουν τις σωματικές τους επαφές μόνο ως αποτέλεσμα του αγώνα και όχι για πανηγυρισμούς ή αγκαλιές και χειραψίες πριν και μετά το ματς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!