Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Κ. Μητσοτάκης: Θα διατηρήσουμε την οικονομία ανοιχτή και θα διαφυλάξουμε την υγεία των πολιτών
[Euronews]: Κ. Μητσοτάκης: Θα διατηρήσουμε την οικονομία ανοιχτή και θα διαφυλάξουμε την υγεία των πολιτών

[Euronews]: Κ. Μητσοτάκης: Θα διατηρήσουμε την οικονομία ανοιχτή και θα διαφυλάξουμε την υγεία των πολιτών

Την βεβαιότητά του ότι και αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας η ελληνική κοινωνία και η ελληνική πολιτεία θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου.

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι η οικονομία θα διατηρηθεί ανοιχτή «με ελάχιστες εκπτώσεις και παραχωρήσεις» μέχρι να βρεθεί εμβόλιο ή άλλη αποτελεσματική θεραπεία, και πρόσθεσε ότι παρά την αύξηση των κρουσμάτων η Ελλάδα εξακολουθεί και στη διαχείριση του δεύτερου κύματος να τα καταφέρνει καλύτερα από σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Στο διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκτός από την πανδημία, αναφέρθηκαν επίσης στα εθνικά θέματα και το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε τα εξής:

«Να σας συγχαρώ για το πολύ επιτυχημένο ταξίδι σας στο Καστελόριζο το οποίο συνέπεσε και μια υποχώρηση στις εθνικές φουρτούνες. Και εύχομαι αυτά τα ήρεμα νερά να διατηρηθούνε αλλά αυτό, όπως ξέρετε, είναι κάτι το οποίο δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Επίσης θέλω να σας πω ότι η Κυρά της Ρω θα ήταν διπλά συγκινημένη αν γνώριζε ότι την επισκέφτηκε η πρώτη γυναίκα της Δημοκρατίας. Και πάλι συγχαρητήρια για μια πολύ επιτυχημένη επίσκεψη. Ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι στο μέτωπο της πανδημίας το οποίο όπως ξέρετε μας απασχολεί όλους, έχουμε πάρει μια σειρά από πρόσθετα μέτρα που αφορούνε κυρίως την Αττική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!