Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Lockdown στο Λίβερπουλ
[Euronews]: Lockdown στο Λίβερπουλ

[Euronews]: Lockdown στο Λίβερπουλ

Eίναι η πρώτη περιοχή που τέθηκε σε lockdown στην Μεγάλη Βρετανία.

Ωστόσο η κόπωση των πολιτών στο Λίβερπουλ από τα περιοριστικά μέτρα είναι εμφανής και κάποιοι αμφισβητούν ευθέως τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας.

«Είναι σαν το Λίβερπουλ να διαχωρίζεται από την υπόλοιπη χώρα. Τα κρούσματα είναι πολλά και προφανώς κάτι πρέπει να γίνει για αυτό. Οι άνθρωποι είναι οργισμένοι. Βλέπεις στις ειδήσεις τον συνωστιμό που επικρατεί στο Λονδίνο και στο μετρό μετά την καραντίνα. Σκέφτεσαι αν επιτρέπεται να το κάνουν αυτό. Σίγουρα η κυβέρνηση πρέπει να σκέφτεται πως ελέγξει αυτήν την κατάσταση, όταν το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται στα βορειοδυτικά και ιδιαίτερα στο Λιβέρπουλ. Σαν φοιτήτρια ανησυχώ για τη ζωή μου κι αν γυρίσω σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Σε προσωπικό επίπεδο. Το πανεπιστήμιο που φοιτώ έκλεισε και πρέπει να δουλεύω από το σπίτι. Το Λίβερπουλ βασίζεται πολύ στα μπάρ τα εστιατόρια και τις παμπ. Αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό όταν ξέρουμε πόσοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά», ανέφερε η φοιτήτρια Ίσομπελ Κέιτρεϊλ.

Παμπ και μπαρ που δεν σερβίρουν φαγητό έχουν βάλει λουκέτο.

Ο δημοσιογράφος του euronews, Λουκ Χανραχάν, μεταδίδει: «Οι περιορισμοί έχουν επιβληθεί. Κι αυτές οι επιχειρήσεις έκλεισαν νωρίς. Το ανησυχητικό είναι πως διακυβεύονται θέσεις εργασίας. Έχουν γίνει αρκετά για να τις προστατέψουν;

«Είναι σαν να είναι στην χώρα των ζωντανών νεκρών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!