Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Κύπρος: Τι θα γίνει με τα οδοφράγματα;
[Euronews]: Κύπρος: Τι θα γίνει με τα οδοφράγματα;

[Euronews]: Κύπρος: Τι θα γίνει με τα οδοφράγματα;

Το παράνομο κατοχικό καθεστώς προβάλλει προσκόμματα αναγάγοντας το θέμα των σημείων διέλευσης σε πολιτικό, μέσα στα πλαίσια των διαδικασιών για την ανάδειξη του Τ/κ ηγέτη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου, Κυριάκος Κούσιος, σημειώνοντας τις δηλώσεις για το θέμα του «πρωθυπουργού», Ερσίν Τατάρ, και του «υπουργού εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι.

Υπάρχει ένας σοβαρός προβληματισμός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, για το θέμα αυτό, και αυτός θα λάβει τις αποφάσεις του εντός των ημερών για το πώς θα ενεργήσει, είπε ο κ. Κούσιος. Ερωτηθείς αν θα υπάρξει νέα επικοινωνία του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί για το ζήτημα αυτό, ο κ. Κούσιος είπε πως δεν θα απέκλειε νέα επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Ακιντζί αν τούτο κριθεί αναγκαίο.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του ΚΥΠΕ, ο κ. Κούσιος υπενθύμισε πως “ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε αποφασίσει την επαναλειτουργία των σημείων διέλευσης, γνωστοποίησε την απόφασή του στον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, υπήρξε μια συναντίληψη και αποφασίστηκε η επαναλειτουργία των σημείων διέλευσης – με εξαίρεση τα δυο σημεία διέλευσης στο Λήδρα Πάλας και στην οδό Λήδρας – για τις 8 Ιουνίου. Εξαίρεση θα υπήρχε για τη διέλευση των μαθητών από το σημείο διέλευσης του Λήδρα Πάλας για να μπορούν να διευκολύνονται στη μετάβασή τους στα σχολεία με λεωφορεία”, πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!