Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Κύπρος: Κίνητρα για αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης
[Euronews]: Κύπρος: Κίνητρα για αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης

[Euronews]: Κύπρος: Κίνητρα για αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης

Το ενδιαφέρον εταιρειών και οργανισμών να παρέχουν κίνητρα με στόχο τον εμβολιασμό, ενισχύει τη γενικότερη προσπάθεια της Κυβέρνησης για αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης ανάμεσα στους νέους, είπε σήμερα ο Επίτροπος του Πολίτη κ. Παναγιώτης Σεντώνας.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Σεντώνας είπε ότι «προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια αύξησης της εμβολιαστικής κάλυψης στους νέους έως 30 ετών, έχει καταγραφεί το ενδιαφέρον που επέδειξαν ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμοί δημοσίου δικαίου για παραχώρηση κινήτρων για προώθηση του εμβολιασμού, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης.

Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα www.besafe.gov.cy στην οποία έχουν ήδη αναρτηθεί όλες οι πληροφορίες αναφορικά με τα κίνητρα που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής, προς ενημέρωση και διευκόλυνση των ενδιαφερομένων. Η κατάσταση με τα κίνητρα είναι αναρτημένη επίσης και στην ιστοσελίδα του ΓΤΠ (www.pio.gov.cy/coronavirus ).

Το ενδιαφέρον εταιρειών και οργανισμών να παρέχουν αυτά τα κίνητρα, ενισχύει τη γενικότερη προσπάθεια της Κυβέρνησης για αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης ανάμεσα στους νέους, οι οποίοι με τον εμβολιασμό, πρώτιστα προστατεύουν τον εαυτό τους, αλλά ταυτόχρονα συμβάλλουν στην επέκταση της ανοσίας στην κοινότητα.

Στον κατάλογο , ο οποίος βρίσκεται στους διαδικτυακούς χώρους που προανέφερα, περιλαμβάνονται 13 εταιρείες και οργανισμοί. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την περιγραφή των κινήτρων και ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο μπορούν να λάβουν γνώση για τη διαδικασία εξασφάλισης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!