Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Κύπρος: Καταγγελίες για συνωστισμό σε μπαρ στον Πρωταρά – Αίτημα για αναστολή λειτουργίας του
[Euronews]: Κύπρος: Καταγγελίες για συνωστισμό σε μπαρ στον Πρωταρά – Αίτημα για αναστολή λειτουργίας του

[Euronews]: Κύπρος: Καταγγελίες για συνωστισμό σε μπαρ στον Πρωταρά – Αίτημα για αναστολή λειτουργίας του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου θα καταχωρηθούν αύριο καταγγελίες εναντίον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στον Πρωταρά, για παραβίαση του Περί Λοιμοκαρθάσεως Νόμου, ενώ η Αστυνομία θα υποβάλει αίτημα για αναστολή λειτουργίας του συγκεκριμένου υποστατικού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου είπε ότι ο ιδιοκτήτης του κέντρου αναψυχής είχε καταγγελθεί το τελευταίο τριήμερο πέντε φορές, ακόμη και χθες βράδυ, και παρά τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας “συνέχισε να δείχνει επαναλαμβανόμενη κατάφωρη αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκάθαρσεως Νόμου”.

Σημείωσε ακόμα ότι “η Αστυνομία αύριο το πρωί θα προχωρήσει σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου. Συνολικά εναντίον του επιχειρηματία υπάρχουν πέντε συνολικά υποθέσεις ενώ θα ζητηθεί από το Δικαστήριο αναστολή της λειτουργίας του υποστατικού, το οποίο δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας».

Πάντως το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παρατηρήθηκε μεγάλος συνωστισμός και στις παραλίες του νησιού.

Στάση ΟΣΙΚΑ

Εξάλλου ο Νεόφυτος Θρασυβούλου, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) Νεόφυτος Θρασυβούλου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι «η Ομοσπονδία καταδικάζει οποιεσδήποτε συμπεριφορές επιχειρηματιών που υπερβαίνουν το πρωτόκολλο που αφορά τον τρόπο σερβιρίσματος και τα άτομα που θα επιτρέψουν να εισέλθουν στο υποστατικό τους».

Πρόσθεσε ότι «η Ομοσπονδία στηρίζει τα μέτρα του κράτους που αφορούν τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο και δεν ενίσταται σε οτιδήποτε γίνεται το οποίο αφορά την υγεία του κόσμου και των υπαλλήλων των κέντρων αναψυχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!