Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Κύπρος – Υπ.Υγείας: Χρειάζεται να δώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο στα μέτρα για να αποδώσουν
[Euronews]: Κύπρος – Υπ.Υγείας: Χρειάζεται να δώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο στα μέτρα για να αποδώσουν

[Euronews]: Κύπρος – Υπ.Υγείας: Χρειάζεται να δώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο στα μέτρα για να αποδώσουν

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λεμεσού, επισκέφθηκε απροειδοποίητα το πρωί τη Λεμεσό και τους τρεις από τους τέσσερις σταθμούς δειγματοληψίας για εργαζομένους, όπου η διαδικασία κυλά πλέον ομαλά, χωρίς ουρές και καθυστερήσεις.

Κάναμε λάθος εκτίμηση και λάβαμε διορθωτικά μέτρα, είπε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος αναφέρθηκε σε πρώτες ενδείξεις για σταθεροποίηση του αριθμού των θετικών στον ιό ατόμων και προσδοκίες για μείωση των περιστατικών.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας ανέφερε πως ο ίδιος βρίσκεται στη Λεμεσό όπου, μαζί με τον Δήμαρχο Νίκο Νικολαϊδη, έχει διαπιστώσει πως πλέον ο κόσμος εξυπηρετείται άμεσα και δεν υπάρχει οποιαδήποτε καθυστέρηση.

« Σίγουρα βοήθησε το ότι έχει τέσσερις δειγματοληπτικούς σταθμούς και απ’ ό,τι φαίνεται, πλέον έχει επιλυθεί το πρόβλημα που ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες τους εργαζόμενους, ειδικά στην επαρχία Λεμεσού», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε πως «δυστυχώς έγινε λανθασμένη, κακή εκτίμηση, για τον αριθμό των ατόμων, αλλά και όσον αφορά τους δειγματοληπτικούς σταθμούς έγινε λάθος χειρισμός, είναι παραδεκτό γεγονός αυτό».

Το πρόβλημα, συνέχισε, εντοπίστηκε το Σαββατοκύριακο, «αλλά αντιλαμβάνεστε υπήρχαν και κάποιες πρακτικές δυσκολίες, διότι υπάρχει μια δημόσια σύμβαση, που δεν μπορεί να ακυρωθεί και προσπαθήσαμε, μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, να το διευθετήσουμε».

Διαβεβαίωσε δε ότι με τα επαναληπτικά τεστ που θα γίνονται κάθε επτά μέρες στους εργαζομένους που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις διακίνησης «θα ληφθούν όλα αυτά υπόψη και δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!