Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Κύπρος: «Η Ευρώπη είναι στο πλευρό σας» – Η πρόεδρος της Κομισιόν επισκέφθηκε πυρόπληκτες περιοχές
[Euronews]: Κύπρος: «Η Ευρώπη είναι στο πλευρό σας» – Η πρόεδρος της Κομισιόν επισκέφθηκε πυρόπληκτες περιοχές

[Euronews]: Κύπρος: «Η Ευρώπη είναι στο πλευρό σας» – Η πρόεδρος της Κομισιόν επισκέφθηκε πυρόπληκτες περιοχές

Στην πυρόπληκτη Ορά έφθασε η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Αναμένεται να μεταβούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Οράς, όπου θα συναντήσουν, στην παρουσία των Υπουργών, ομάδα Πυροσβεστών και της ΕΜΑΚ που έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες κατά την καταστροφική πυρκαγιά της περασμένης εβδομάδας στην ορεινή περιοχή Λεμεσού και Λάρνακας.

Αύριο το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 9.30πμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η κ. φον ντερ Λάιεν θα μεταβούν στην Πανεπιστημιούπολη, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή Παράδοσης της Έγκρισης του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, κατά την εκεί επίσκεψη της προέδρου της Κομισιόν, στο αίθριο του κεντρικού κτηρίου θα γίνει σύντομη παρουσίαση τεσσάρων έργων του ερευνητικού κέντρου ευφυών συστημάτων και δικτύων.

Στη συνέχεια, στο κεντρικό κτήριο θα πραγματοποιηθεί δημόσια διαβούλευση με τη συμμετοχή φοιτητών του Πανεπιστημίου κατά την οποία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η κ. φον ντερ Λάιεν θα απαντήσουν σε ερωτήματα.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα μεταβούν στον χώρο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου όπου στις 10.25πμ θα γίνει η τελετή παράδοσης της Έγκρισης του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και στη συνέχεια θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!