Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Κύπρος: Eπίθεση από Τούρκο χάκερ στην ιστοσελίδα της Βουλής
[Euronews]: Κύπρος: Eπίθεση από Τούρκο χάκερ στην ιστοσελίδα της Βουλής

[Euronews]: Κύπρος: Eπίθεση από Τούρκο χάκερ στην ιστοσελίδα της Βουλής

Επίθεση από Τούρκο χάκερ δέχεται τις τελευταίες ώρες η ιστοσελίδα της Βουλής και κατά συνέπεια υλικό, όπως η έκθεση με τη λίστα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας των ΜΕΧ ΠΕΠ, θα αναρτηθεί μόλις το επιτρέψει η κατάσταση, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η ιστοσελίδα της Βουλής, δέχεται τις τελευταίες ώρες επίθεση από Τούρκο hacker, σε συνέχεια παρόμοιων επιθέσεων εναντίον ιστοσελίδας του Υπουργείου Άμυνας και των ηλεκτρονικών συστημάτων του αεροδρομίου Λάρνακας».

Αναφέρεται ότι γίνονται όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την αναχαίτιση των επιθέσεων, χωρίς να έχει μέχρι στιγμής επηρεαστεί η ιστοσελίδα της Βουλής, δεν μπορεί όμως αυτή την ώρα όπως γίνεται κατανοητό να γίνει ενημέρωση της ιστοσελίδας.

«Κατά συνέπεια, υλικό της ημέρας όπως ημερήσιες διατάξεις συνεδριών και άλλο υλικό, καθώς και η δημοσιοποίηση πρακτικών της συνεδρίας της Παρασκευής 2/4/2021 με την έκθεση και τη λίστα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τα ΠΕΠ θα αναρτηθεί μόλις το επιτρέψει η κατάσταση», προστίθεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!