Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Κύπρος: Από 7 μέχρι 27 Ιουλίου δηλώσεις ζημιάς από τους πυρόπληκτους
[Euronews]: Κύπρος: Από 7 μέχρι 27 Ιουλίου δηλώσεις ζημιάς από τους πυρόπληκτους

[Euronews]: Κύπρος: Από 7 μέχρι 27 Ιουλίου δηλώσεις ζημιάς από τους πυρόπληκτους

Το Τμήμα Γεωργίας ανακοίνωσε ότι από τις 7 μέχρι τις 27 Ιουλίου 2021 θα δέχεται αιτήσεις για Δηλώσεις Ζημιάς, από ενοικιαστές ή διαχειριστές εκμεταλλεύσεων για τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά που έπληξε τις κοινότητες Αρακαπά, Επταγώνιας, Ακαπνού, Οδού, Οράς, Μελίνης, Συκόπετρας, Αγίων Βαβατσινιάς και Βαβατσινιάς.

Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, τα έντυπα Δήλωση Ζημιάς θα βρίσκονται στα Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία Πιτσιλιάς και Λάρνακας, και στα γραφεία των Κοινοτικών Συμβουλίων των επηρεαζόμενων κοινοτήτων και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Γεωργίας http://www.moa.gov.cy/da, στη θεματική ενότητα «Σχέδιο Διαχείρισης Κινδύνων».

Οι κάτοχοι, ενοικιαστές ή διαχειριστές των εκμεταλλεύσεων που έχουν πληγεί καλούνται να υποβάλουν κατάλληλα συμπληρωμένο το έντυπο Δήλωση Ζημιάς το αργότερο μέχρι τις 27 Ιουλίου 2021 στα κατά τόπους Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία.

Σε περίπτωση που ο δικαιούχος για λόγους ανωτέρας βίας, αδυνατεί να υποβάλει τη Δήλωση Ζημιάς εντός της προθεσμίας, αυτή μπορεί να υποβληθεί μέσω Αντιπροσώπου και σε εξαιρετικές περιπτώσεις, στα πιο κάτω τηλεομοιότυπα (φαξ) ή ηλεκτρονικά ταχυδρομεία (email). Ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει το συντομότερο δυνατό να υποβληθεί η πρωτότυπη Δήλωση Ζημιάς για να θεωρείται έγκυρη.

Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείo Πιτσιλιάς,Φαξ: 25522219, Email: dagripitsilia@da.moa.gov.cy

Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείο Λάρνακας, Φαξ: 24202867, Email: dagrilarnaca@da.moa.gov.cy

Στο σχετικό έντυπο θα πρέπει να δηλώνονται ευκρινώς τα στοιχεία του τεμαχίου (όπως φαίνονται στη Δήλωση Εκταρικών Επιδοτήσεων) και τα στοιχεία της καλλιέργειας που έχει πληγεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!