Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Κοινή αντικυβερνητική εκδήλωση στη Ρώμη τριών δεξιών κομμάτων
[Euronews]: Κοινή αντικυβερνητική εκδήλωση  στη Ρώμη τριών δεξιών κομμάτων

[Euronews]: Κοινή αντικυβερνητική εκδήλωση στη Ρώμη τριών δεξιών κομμάτων

Αντικυβερνητική συγκέντρωση πραγματοποίησαν στην φημισμένη Piazza del Popolo της Ρώμης τρία δεξιά κόμματα της αντιπολίτευσης.

Σε αυτήν επετράπη να λάβουν μέρος μόλις 4.000 άτομα που όφειλαν να κάθονται σε προκαθορισμένες θέσεις που υποτίθεται ότι είχαν αποστάσεις μεταξύ τους, για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, αλλά οι τηλεοπτικές εικόνες έδειξαν ότι μάλλον δεν τηρήθηκαν σωστά τα προβλεπόμενα μέτρα.

Από τους βασικούς ομιλητές ο ηγέτης της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι. σήκωσε στην ομιλία του το θέμα της ομοφοβίας. «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ζει τη ζωή του και να εκφράζει όπως θέλει τα συναισθήματα του αλλα μην μας περιγράφετε ως νόμο ενάντια στην ομοφοβία έναν νόμο που επιβάλει την σιωπή σε αυτούς που σέβονται τα δικαιώματα του τρόπου ζωής του καθενός αλλά τους επιβάλει να μην έχουν το δικαίωμα και για την ακρίβεια το καθήκον να πουνε στον κόσμο το αυτονόητο, ότι ένα παιδί χρειάζεται να έχει και μητέρα και πατέρα», ειπε ο Σαλβίνι.

Πέρα από τον Ματέο Σαλβίνι που μίλησε για λογαριασμό της Λέγκα, του βασικού κόμματος της αντιπολίτευσης με ποσοστό που ξεπερνά το 26% σύμφωνα με κάποιες δημοσκοπήσεις, στην εκδήλωση έδωσε το παρών η Τζορτζια Μελόνι του ανερχόμενου Fratelli d’Italia που έχει ανέβει στο 14% στις δημοσκοπήσεις και συναγωνίζεται για την τέταρτη θέση το Κίνημα Πέντε Αστέρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!