Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Euronews]: Isnotgallery: “We are still alive”
[Euronews]: Isnotgallery: “We are still alive”

[Euronews]: Isnotgallery: “We are still alive”

Η ζωή συνεχίζεται και είναι ωραία. Μπορεί όλα να έκαναν μια παύση για περίπου τρεις μήνες όμως τώρα είναι στα χέρια μας να συνεχίσουμε τη ζωή μας, πάντοτε με μια προσοχή.

Τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα στην Κύπρο έχουν αρχίσει σιγά σιγά να επιστρέφουν στην κανονικότητα τους.

Έτσι και η γνωστή γκαλερί της Λευκωσίας Isnotgallery επιστρέφει με μια έκθεση με τίτλο “We are still alive”. Ναι είμαστε ακόμη ζωντανοί όπως έλεγε και το τραγούδι.

Στην έκθεση συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Ο Ανδρέας Σκουφάρης, η Μαρία Κοφτερού, ο Μιχάλης Βρυωνίδης και ο Άντρος Ευσταθίου.

Έργο του Ανδρέα Σκουφάρη

Μιλώντας στο euronews, ο Άντρος Ευσταθίου, υπεύθυνος της Isnotgallery τόνισε πως:

“Η έκθεση we are still alive έχει μια ειρωνική και συνάμα χαρούμενη διάθεση απέναντι σε όλο αυτό που περάσαμε,και εννοούμε το πέρασμα του COVID από το νησί μας!”

“Θεωρούμε υπέρτατο προνόμιο το γεγονός ότι είμαστε καλά, θεωρούμε πολύ cool το γεγονός ότι ως χώρα περάσαμε ξυστά από όλο αυτόν τον Αρμαγεδώνα που ονομάζεται COVID 19, και φυσικά θεωρούμε σούπερ cool το γεγονός ότι βγήκαμε απ όλο αυτό πιο δυνατοί,και φυσικά και πιο δημιουργικοί ως καλλιτέχνες.Γιατί ακριβώς είδαμε επιτέλους ακόμη και τον τελευταίο καλλιτέχνη να μπαίνει σε διαδικασία δημιουργίας.Ίσως ο COVID να ήταν ο σπινθήρας τελικά ενός δημιουργικού οίστρου!!!

Έργο του Άντρου Ευσταθίου

Αυτό θα δείξουμε ως Isnotgallery contemporary στην έκθεση μας αυτή,θα δείξουμε ένα μικρό δείγμα δουλειάς μερικών καλλιτεχνών οι οποίοι παρήγαγαν έργο κατά την διάρκεια της πανδημίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!