Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Euronews]: IsnotGallery: Πλούσια Τέχνη σε…δύσκολους καιρούς
[Euronews]: IsnotGallery: Πλούσια Τέχνη σε…δύσκολους καιρούς

[Euronews]: IsnotGallery: Πλούσια Τέχνη σε…δύσκολους καιρούς

Οι καιροί είναι όχι απλά δύσκολοι αλλά πολύ δύσκολοι. Εδώ και ένα χρόνο ο πλανήτης βρίσκεται στη δίνη της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι τέχνες και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έχουν πληγεί πολύ από το κλείσιμο των γκαλερί, των χώρων τέχνης, των μουσείων και των θεάτρων.

Σε αυτούς τους…δύσκολους καιρούς η isnotgallery έρχεται για άλλη μια χρονιά να βάλει χρώμα μέσα στην μαυρίλα που περνάμε και να μας δώσει μια αισιοδοξία ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Η isnotgallery παρουσιάζει για 13η συνεχόμενη χρονιά τον θεσμό “Πλούσια Τέχνη σε Δύσκολους Καιρούς”. Ένας θεσμός του οποίου η ονομασία μεταλλάζεται για να ταιριάζει κάθε φορά στις εκάστοτε κοινωνικές περιστάσεις. Ο τίτλος της φετινής έκθεσης άλλαξε από τους Φτωχούς Καιρούς σε Δύσκολους Καιρούς, ακριβώς για να δείξει και να αναδείξει αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας.

Στην φετινή έκθεση συμμετέχουν: Λάνα Αντωνιάδου, Ρεβέκκα Γεωργίου, Άντρος Ευσταθίου, Στέλλα Ίσσα, Σωτήρης Ιωαννίδης, Γιάννος Ιωάννου, Ελένη Κινδύνη, Μαρία Κοφτερού, Σταύρος Λάμπρου, Χριστίνα Μίτρεντσε, Μαριέλα Μπιλίτσα, Νίνα Μοράρη, Χαρούλα Νικολαΐδου, Θέκλα Παπαδοπούλου, Χριστίνα Παπαϊωάννου, Νικολέττα Παπαξενοφώντος, PASHIAS, Ελένη Πρατσή, Αντρέας Σκουφάρης, Κωνσταντίνος Στεφάνου, Σοφία Σχίζα, Χλόη Φίνν.

Έργο του Κωνσταντίνου Στεφάνου

Ο θεσμός ξεκίνησε το 2008 με τον τίτλο Cheap Art, ως ένα μάλλον χλευαστικό σχόλιο ως προς το τότε κοινωνικό φόντο της οικονομικής αφθονίας που επικρατούσε και τα bubbles αυτής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!