Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Γαλλία: Πρόταση γάμου στην στρατιωτική παρέλαση
[Euronews]: Γαλλία: Πρόταση γάμου στην στρατιωτική παρέλαση

[Euronews]: Γαλλία: Πρόταση γάμου στην στρατιωτική παρέλαση

Για τους περισσότερους ένα ρομαντικό μέρος είναι το ιδανικό για μια πρόταση γάμου. Το θέμα είναι τι θεωρεί κάποιος ως…ρομαντικό ένα μέρος.

Ένας Γάλλος ασκούμενος στρατιώτης έκανε πρόταση γάμου την Τετάρτη στη σύντροφό του στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι λίγο πριν ο Πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν ανέβει στη λεωφόρο με στρατιωτικό τζιπ κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ημέρας της Βαστίλης.

Με έκπληκτους τους θεατές, ο φοιτητής, ντυμένος με στολή, γονάτισε και αφού μίλησε για λίγο στη φίλη του τοποθέτησε ένα δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι, όπως δείχνει ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό Twitter του στρατού εδάφους.

Στη συνέχεια στάθηκε, κατέβασε τη μάσκα προσώπου του και τη φίλησε, ανάμεσα σε σε επευφημίες από το κοινό αλλά και στρατιωτικούς.

«Ήταν μια απόλυτη έκπληξη για αυτήν», δήλωσε ο 26χρονος Μαξιμιλιανός στην BFM TV, προσθέτοντας ότι είχε προγραμμάτιζε την πρόταση για δύο μήνες.

Πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια προετοιμασίας μελών των ενόπλων δυνάμεων για την παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση στις 14 Ιουλίου κατά μήκος της λεωφόρου που συνδέει την Αψίδα του Θριάμβου με την Place de la Concorde.

Η σύντροφος του νεαρού στρατιώτη επετράπη να περάσει από την ασφάλεια, αφού ο στρατός έμαθε για τις προθέσεις του συντρόφου τους, δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού.

«Όλα είναι δυνατά για τους στρατιώτες μας την ημέρα της #NationalDay.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!