Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Ευρώπη: Οι κυβερνήσεις ελπίζουν ότι το εμβόλιο θα φέρει φως στο τούνελ της πανδημίας
[Euronews]: Ευρώπη: Οι κυβερνήσεις ελπίζουν ότι το εμβόλιο θα φέρει φως στο τούνελ της πανδημίας

[Euronews]: Ευρώπη: Οι κυβερνήσεις ελπίζουν ότι το εμβόλιο θα φέρει φως στο τούνελ της πανδημίας

Μερικά καταστήματα στη Γερμανία θα ανοίξουν στις περιοχές όπου οι μολύνσεις από κορονοϊό είναι χαμηλές. Παρά το γεγονός ότι το lockdown παρατείνεται για άλλες τρεις εβδομάδες, έως τις 28 Μαρτίου. Εστιατόρια και ξενοδοχεία έκλεισαν από τις αρχές Νοεμβρίου, αλλά τα σχολεία είναι ανοιχτά.

Στην Ιταλία, σχολεία, εστιατόρια και καταστήματα θα κλείσουν ξανά στο Κόμο καθώς ορισμένες περιοχές μετακινούνται από την πορτοκαλί στην κόκκινη ζώνη.

Η Λομβαρδία, θα περάσει στην πορτοκαλί ζώνη παρά τις μολύνσεις που αυξήθηκαν σε αυτήν την περιοχή σε περισσότερες από χίλιες τις τελευταίες 24 ώρες.

Παρόλο που η Γαλλία έχει από τα υψηλότερα ποσοστά θανάτου λόγω COVID-19 στην Ευρώπη με περισσότερους από 87 χιλιάδες νεκρούς, και με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να αυξάνονται απότομα, κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε ότι οι περιορισμοί θα μπορούσαν να αρθούν μέχρι τα μέσα Απριλίου.

«Ο εμβολιασμός των πιο ευάλωτων, είναι για να προστατεύσουμε τα νοσοκομεία μας και η προστασία των νοσοκομείων μας μας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους περιορισμούς που κοστίζουν στην καθημερινή μας ζωή και που κοστίζουν στη χώρα εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν είναι ένας μακρινός και αβέβαιος ορίζοντας, είναι ένας ορίζοντας που πλησιάζει και πλησιάζει, ίσως ελπίζουμε ήδη από τα μέσα Απριλίου, προετοιμαζόμαστε για αυτό», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γαλλίας, Γκαμπριέλ Ατάλ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!