Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Ελλάδα: Για «τοπικό lockdown» προειδοποιεί η κυβέρνηση
[Euronews]: Ελλάδα: Για «τοπικό lockdown» προειδοποιεί η κυβέρνηση

[Euronews]: Ελλάδα: Για «τοπικό lockdown» προειδοποιεί η κυβέρνηση

Για το ενδεχόμενο να επιβληθεί «τοπικό lockdown» σε περιοχές που δε συμμορφώνονται με τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό προειδοποίησε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Στ. Πέτσας, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Με αφορμή το «λουκέτο» 60 ημερών που επιβλήθηκε σε γνωστό beach bar της Μυκόνου , μετά τις απαράδεκτες εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν εκεί, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε:

«Όπως κλείσαμε τις πτήσεις από την Ντόχα, μόλις είδαμε 12 κρούσματα, έτσι θα κάνουμε και σε τοπικό επίπεδο, αν δούμε κάπου ένα πρόβλημα» και προσέθεσε:

«Όλα είναι στο τραπέζι. Δεν έχει φύγει ο κορονοϊός. Μην χαλαρώνουμε επειδή καταφέραμε να πετύχουμε, αυτό το πραγματικά αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα, όλοι μαζί».

Ν. Χαρδαλιάς: «Κανείς δεν εξαιρείται»

Αυστηρό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδιαλιάς από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται.

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν εξαιρείται από την εφαρμογή των νόμων.

«Δεν μπορούν να υπάρχουν περιοχές που να φαντάζουν ότι είναι εκτός νόμου ή εκτός διαδικασιών. Αυτό δεν είναι επιτρεπτό, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία και το βασικότερο από όλα είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε άπαντες ότι οι νόμοι, οι κανόνες, οι οδηγίες είναι για να τους ακολουθούμε όλοι» δήλωσε.

Παράλληλα, ο Ν. Χαρδιαλιάς προειδοποίησε τους επιχειρηματίες ότι αν δεν εφαρμόζουν τους νόμους, οι ίδιοι θα υποστούν τις πιο σκληρές συνέπειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!