Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Ελλάδα: Ανοίγει το αεροδρόμιο Μακεδονία
[Euronews]: Ελλάδα: Ανοίγει το αεροδρόμιο Μακεδονία

[Euronews]: Ελλάδα: Ανοίγει το αεροδρόμιο Μακεδονία

Μετά από τρεις μήνες μέτρων περιορισμού, το αεροδρόμιο Μακεδονία ετοιμάζεται να υποδεχθεί και πάλι απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό.

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ανοίγει, κατ’ εξαίρεση, στις 15 Ιουνίου, ενώ τα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας θα δεχθούν και πάλι πτήσεις εξωτερικού από την πρώτη Ιουλίου.

Ο υφ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς σε σύσκεψη με στελέχη της Fraport και αξιωματικούς του Πυροσβεστικού ΣώματοςΑΠΕ-ΜΠΕ

Επί τόπου βρέθηκε ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς, και σε σύσκεψη με τη διοίκηση της Fraport εξετάστηκαν τα πρωτόκολλα και οι όροι ασφάλειας που θα τηρηθούν για να διασφαλιστεί η μέγιστη προστασία επιβατών και εργαζομένων.

«Η Θεσσαλονίκη αποτελεί υψηλής προτεραιότητας στοίχημα για την κυβέρνηση σε σχέση με τον τουρισμό, όπως συνολικά η Βόρεια Ελλάδα», τόνισε ο υφυπουργός Ν. Χαρδαλιάς. «Στις 15 Ιουνίου ανοίγει το αεροδρόμιο “Μακεδονία” και 1η Ιουλίου θα είμαστε έτοιμοι σε όλη τη χώρα να υποδεχτούμε με όρους ασφάλειας και για τους ταξιδιώτες, αλλά κυρίως για τους Έλληνες πολίτες, για τον γενικό πληθυσμό, και να προχωρήσουμε βήμα- βήμα σε όλη αυτή τη διαδικασία» επισήμανε.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας φτάνει στο αεροδρόμιο ‘Μακεδονία΄ΑΠΕ- ΜΠΕ

Έτοιμη η νέα πτέρυγα, πολλαπλασιάζονται οι επιβάτες

Η μετά καραντίνα εποχή βρίσκει το αεροδρόμιο Μακεδονία αναβαθμισμένο και με αυξημένη σημαντικά τη δυνατότητα εξυπηρέτησης πτήσεων.

Η νέα πτέρυγα του αεροδρομίου ολοκληρώθηκε και πλέον μπορεί να εξυπηρετεί έως και 20.000.000 επιβάτες τον χρόνο, ενώ μέχρι τώρα έφτανε περίπου στους 7.000.000 επιβάτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!