Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Euronews]: Η έκθεση «Πικάσο και Αρχαιότητα» υποψήφια για Διεθνές βραβείο Global Fine Art Awards
[Euronews]: Η έκθεση «Πικάσο και Αρχαιότητα» υποψήφια για Διεθνές βραβείο Global Fine Art Awards

[Euronews]: Η έκθεση «Πικάσο και Αρχαιότητα» υποψήφια για Διεθνές βραβείο Global Fine Art Awards

Η εμβληματική έκθεση «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή και πηλός» που πραγματοποίησε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης το 2019, είναι φέτος υποψήφια για Διεθνές βραβείο Global Fine Art Awards (GFAA). Η έκθεση που συγκέντρωσε 60.000 επισκέπτες είναι η μοναδική ελληνική υποψηφιότητα μεταξύ 99 υποψηφιοτήτων από 27 χώρες και από τις 6 ηπείρους.

Χρειάζεται όμως την ψήφο σας μέχρι τα ξημερώματα αυτής της Παρασκευής. Μπορείτε να την υποστηρίξετε, ψηφίζοντάς την διαδικτυακά σ’ αυτό το link.

Τo πρόγραμμα GFAA Global Fine Art Awards (GFAA) που πραγματοποιείται φέτος για 6η χρονιά, διεξάγει έρευνα όλο το χρόνο, εντοπίζοντας τις καλύτερα επιμελημένες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Η επιτροπή επισκέπτεται περισσότερες από 2.000 εκθέσεις ετησίως, οι οποίες εξετάζονται περαιτέρω από την επιτροπή υποψηφιοτήτων. Οι κριτές του GFAA αξιολογούν και βαθμολογούν όλους τους υποψηφίους σε 13 κατηγορίες βραβείων.

ParisTavitianTavitian

Η έκθεση «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή και πηλός» διαγωνίζεται στην κατηγορία «Εναλλακτικές Εκθέσεις» με συνυποψήφιες 6 εκθέσεις-κολοσσούς: «Hockney–Van Gogh:The Joy of Nature» στο Μουσείο Van Gogh Αmsterdam, «Artistic License: Six Takes on the Guggenheim Collection» στο Solomon R. Guggenheim Museum, «Οceαnia» στο Royal Academy of Arts / Musée du quai Branly – Jacques Chirac, «Sanguine. Luc Tuymans on Baroque» στο Fondazione Prada / Museum of Contemporary Art of Antwerp / Museum of Fine Arts of Antwerp, «Appearance.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!