Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Ο COVID-19 και τα θεματικά πάρκα
[Euronews]: Ο COVID-19 και τα θεματικά πάρκα

[Euronews]: Ο COVID-19 και τα θεματικά πάρκα

Κάθε χρόνο περισσότεροι από 2 εκατομμύρια επισκέπτες τριγυρίζουν στα πλέον άδεια στενά του πάρκου Πι Ντι Φου στη Γαλλία. Όμως η πανδημία του COVID-19 έχει κρατήσει τους τουρίστες μακριά από αυτό το γιγαντιαίο μεσαιωνικό πάρκο που παρέμεινε κλειστό για 3 μήνες.

Μέχρι τις 21 Μαΐου όταν η διοίκηση του πάρκου προηγήθηκε των κυβερνητικών αποφάσεων και ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι ο χώρος σύντομα θα ανοίξει ξανά.

«Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε με όλο το προσωπικό μας. Τους ηθοποιούς στη σκηνή, αλλά και τους υπαλλήλους που θα υποδεχτούν τους επισκέπτες. Έχουμε εργαστεί πάνω σε αυτά τα πρωτόκολλα και θα είμαστε σίγουρα έτοιμοι μέχρι τις 11 Ιουνίου» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του πάρκου.

Οι γαλλικές αρχές έχουν επιτρέψει στα θεματικά πάρκα στις περισσότερες περιοχές της χώρας να ανοίξουν ξανά στις 2 Ιουνίου, όμως το Πι Ντι Φου θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 11 Ιουνίου, προκειμένου να έχει χρόνο το προσωπικό να προσαρμοστεί στους νέους κανόνες υγιεινής.

«Έχουμε προσαρμόσει τις χορογραφίες ώστε να έχουμε απόσταση ενός μέτρου, δεν αγγίζουμε ο ένας τον άλλον, σεβόμαστε όλους τους κανόνες» δήλωσε μια χορεύτρια που εργάζεται στο πάρκο.

Πιο μέσα στο πάρκο, άλλα μέλη του προσωπικού εξασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να τηρούν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης όταν θα παρακολουθούν τις διάφορες παραστάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!