Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Covid-19: Άρση των περιορισμών από την Σουηδία
[Euronews]: Covid-19: Άρση των περιορισμών από την Σουηδία

[Euronews]: Covid-19: Άρση των περιορισμών από την Σουηδία

Η Σουηδία καταργεί τους περισσότερους από τους περιορισμούς της Covid-19. Ανάμεσά τους καταργείται το όριο στον αριθμό των ατόμων σε δημόσιες συγκεντρώσεις, σε ιδιωτικές συγκεντρώσεις σε ενοικιαζόμενους χώρους και σε καταστήματα εστίασης.

Μετά την επίτευξη του στόχου του πλήρους εμβολιασμού του 85% του πληθυσμού κατά της COVID-19 η Πορτογαλία ανακοίνωσε ότι θέτει τέρμα στην στρατιωτική ομάδα που είχε αναλάβει τον εμβολιασμό πριν από οκτώ εβδομάδες και το έργο περνάει πλέον σε τρεις ομάδες που αναφέρονται απευθείας στο υπουργείο υγείας.

Και άλλο ρεκόρ σημειώθηκε στους επιβεβαιωμένους θανάτους από κορωνοϊό στη Ρωσία. Ανακοινώθηκαν 852 νέοι θάνατοι την Τρίτη. Παρά την αύξηση ωστόσο, υπάρχουν συγκριτικά λίγοι περιορισμοί στη Ρωσία, η οποία είχε επιβάλει ενα λοκντάουν έξι εβδομάδων την περασμένη άνοιξη.

Τα ποσοστά εμβολιασμού στη Ρωσία παρέμειναν επίσης χαμηλά, καθώς μόνο το 32% του πληθυσμού των 146 εκατομμυρίων της χώρας είχε λάβει τουλάχιστον μία δόση και μόνο το 28% είναι πλήρως εμβολιασμένο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!