Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: COVID-19: Ανησυχία στη Ρωσία – Άνοιξε η διασκέδαση στην Αυστρία
[Euronews]: COVID-19: Ανησυχία στη Ρωσία – Άνοιξε η διασκέδαση στην Αυστρία

[Euronews]: COVID-19: Ανησυχία στη Ρωσία – Άνοιξε η διασκέδαση στην Αυστρία

Η μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού έχει αντίκτυπο στην αύξηση κρουσμάτων σε πολλές χώρες του κόσμου, όπως για παράδειγμα στη Ρωσία όπου το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν πάνω από 24.000 νέες μολύνσεις, οι περισσότερες μετά από 6 μήνες.

Οι 697 νέοι θάνατοι αποτελούν ρεκόρ για τη χώρα, με την κυβέρνηση να επαναφέρει περιοριστικά μέτρα σε δημόσιους χώρου, την ώρα που ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

«Διανύουμε μία επίκινδυνη περίοδο της πανδημίας. Στις χώρες με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού, οι τραγικές σκηνές με τα υπερφορτωμένα νοσοκομεία είναι και πάλι καθημερινό φαινόμενο. Όμως καμία χώρα δεν έχει γλιτώσει ακόμα. Η μετάλλαξη Δέλτα είναι επικίνδυνη και συνεχίζει να εξελίσσεται, κάτι που απαιτεί συνεχή επιτήρηση και προσεκτική προσαρμογή για την προστασία της δημόσιας υγείας» είπε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Τεντρος Αντανομ Γκεμπρεγεσους.

Στη Βαρκελώνη οι νέοι διασκεδάζουν παρά την αύξηση των κρουσμάτων ιδιαίτερα σε άτομα κάτω των 30 ετών. Όπως λένε, προσέχουν πολύ και προσπαθούν να τηρούν τα μέτρα προστασίας για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

«Είμαστε ψύχραιμοι και παίρνουμε τα μέτρα μας. Προσπαθούμε να έχουμε την ίδια παρέα και δεν ανακατευόμαστε με άλλους. Και εάν κάποια στιγμή δούμε ότι υπάρχει πολύς κόσμος και δεν τηρούνται οι αποστάσεις, είτε φεύγουμε είτε βάζουμε τις μάσκες μας. Έτσι το χειριζόμαστε» λέει ένας νέος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!