Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Χίλιοι κομπάρσοι για τον Αντόνιο Μπαντέρας – Ξεκινούν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη
[Euronews]: Χίλιοι κομπάρσοι για τον Αντόνιο Μπαντέρας – Ξεκινούν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

[Euronews]: Χίλιοι κομπάρσοι για τον Αντόνιο Μπαντέρας – Ξεκινούν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

Χίλιοι κομπάρσοι για τη χολιγουντιανή ταινία με τον Αντόνιο Μπαντέρας που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη περάσει τα πρώτα «τεστ». Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ακόμη και «επώνυμοι» της πόλης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα πέρασμα.

Τα βιογραφικά τους ξεχώρισαν ανάμεσα στα περίπου 4500 που μέχρι σήμερα έχει λάβει η παραγωγή, πέρασαν τα προβλεπόμενα τεστ covid και αρκετοί απ’ αυτούς την πρόβα ενδυμασίας (fitting). «Περιμένουν τώρα με ανυπομονησία τα γυρίσματα», όπως σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Αλεξάνδρα Ακανθοπούλου, βοηθός casting director.

Η παραγωγή εξηγεί στους ενδιαφερόμενους ότι για την κάθε μέρα συμμετοχής τους απαιτείται 12ωρη παρουσία, καθώς σε κάθε γύρισμα μπορεί να συμβεί κάτι απρόβλεπτο και να ανατρέψει τα σχέδια.

Η επιλογή των βοηθητικών ηθοποιών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ωστόσο όπως τονίζει η κ. Ακανθοπούλου, θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, καθώς συχνά ανακύπτουν νέες ανάγκες. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει ενδιαφέρον 4500 άνθρωποι κάθε ηλικίας -από 7 έως 78 ετών- και εθνικότητας, στην πλειονότητά τους από τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προτίθενται, με δικά τους έξοδα, να έρθουν από τη Δράμα, την Καβάλα, την Αθήνα, ακόμη και από τη Γαλλία, για ένα πέρασμα στην ταινία.

Καυκάσιοι τέλος, αναζητούνται Λατίνοι – Δημιουργία μεγάλης δεξαμενής

«Υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον και ακόμη συνεχίζουν να στέλνουν βιογραφικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!