Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Χαρούλα Αλεξίου: Σταματάει το τραγούδι
[Euronews]: Χαρούλα Αλεξίου: Σταματάει το τραγούδι

[Euronews]: Χαρούλα Αλεξίου: Σταματάει το τραγούδι

«Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά.»

Με τη συγκλονιστική αυτή παραδοχή, η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε το τέλος μίας τεράστιας καριέρας που μετρά περίπου μισό αιώνα ζωής.

Μιλώντας στο Δεύτερο Πρόγραμμα, η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια αποκάλυψε:

«Το Χειρόγραφο ήταν το τελευταίο μουσικό που έκανα. Υπήρχε ήδη το πρόβλημα. Όταν με κάλεσε ο Μικρούτσικος να τραγουδήσω στους Βράχους του είπα “δεν τραγουδάω Θάνο μου αλλά θα είμαι εκεί για σένα”.

Πήρα λίγο θάρρος και μετά συνεργάστηκα με τον Ξαρχάκο στον Ζαμπέτα. Εκεί πήρα την οριστική απόφαση. Είπα “δε σου αξίζει να συνεχίσεις”. Δεν ήταν κάτι απλό, βεβαίως και το πένθησα.

Μπορεί και εγώ να σαμποτάρισα τη φωνή μου. Όταν κατάλαβα πως δεν αποδίδω πια όπως παλιά, να την έσκαψα λίγο παραπάνω.

Είπα “μην είσαι τώρα νούμερο που βγαίνει και προσπαθεί να φτάσει τη νότα. Αφού δε μπορεί πια η φωνή σου να το βγάλει αυτό. Σεβάσου αυτό που έχεις κάνει μέχρι τώρα”. Δε γράφω πια τραγούδια. Αν γράψω ξανά, θα περάσει κάποιος χρόνος. Όταν γράφω εγώ τραγούδι, μου βγαίνει αυτόματα να το τραγουδήσω. Οπότε τι να γράψω τώρα;»

Η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε ότι σε λίγο κυκλοφορεί ένα τραγούδι με τη Yasmin Levy, ένα ντουέτο στο οποίο έχει γράψει τους στίχους στα ελληνικά και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!