Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Euronews]: Αναστασιάδης: «Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου»
[Euronews]: Αναστασιάδης: «Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου»

[Euronews]: Αναστασιάδης: «Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου»

Για «ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης ονόματός του» κάνει λόγο σε γραπτή δήλωσή του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όπως επισημαίνει ο Νίκος Αναστασιάδης, «η ανοχή στην κριτική φαίνεται ότι έχει παρερμηνευτεί από κάποιους που ακόμα και με κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα ή ψιθυρολογία θεωρούν πως προσφέρουν καλή υπηρεσία στον τόπο και στον λαό», αφού στις τέσσερις δεκαετίες της πολιτικής του πορείας απέφυγε «την όποια άσκηση των νομικών μου δικαιωμάτων, αναγνωρίζοντας πως η εμπλοκή στα κοινά έχει ως συνεπακόλουθο και το αναφαίρετο δικαίωμα των ΜΜΕ και των εκπροσώπων τους να με κρίνουν ή και να με επικρίνουν».

«Μετά την κατηγορηματική διάψευση από τον τέως Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα, θα ήθελα να καλέσω τον φίλο δημοσιογράφο Ανδρέα Παράσχο είτε να τεκμηριώσει τα όσα αβάσιμα προέβαλε στην πρόσφατη αρθρογραφία του, ή να παραδεχθεί πως υπήρξε θύμα παραπληροφόρησης», καταλήγει ο κ. Αναστασιάδης στη δήλωσή του.

Απαντώντας νωρίτερα σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας διέψευσε οποιαδήποτε συνομιλία με τον Κύπριο πρόεδρο σχετικά με τα «χρυσά διαβατήρια». Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «με έκπληξη είδα τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε υποτιθέμενη συνομιλία μου για το εν λόγω θέμα, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατά τη περίοδο που ήμουν πρωθυπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!