Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τα ξενοδοχεία χορεύουν στον ρυθμό των αεροπλάνων
[Euro2day]: Τα ξενοδοχεία χορεύουν στον ρυθμό των αεροπλάνων

[Euro2day]: Τα ξενοδοχεία χορεύουν στον ρυθμό των αεροπλάνων

Το πτητικό έργο των αεροπορικών εταιριών και οι κρατήσεις. Κανένα ξενοδοχείο δεν ξέρει τις πληρότητες που θα έχει την τρέχουσα τουριστική χρονιά, λέει πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων στην Κω. Ο στόχος της επιβίωση και το δίλημμα της κερδοφορίας.

Ο αριθμός των πτήσεων που θα φτάσουν εφέτος στην Ελλάδα θα καθορίσει και το νούμερο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που θα υποδεχτούν “επισκέπτες” στους ελληνικούς προορισμούς το επόμενο διάστημα , σημειώνει η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων στην Κω Κωνσταντίνα Σβήνου, στο Πρακτορείο FM.

Καθοριστική ημερομηνία για το τι μέλλει γεννέσθαι με τις πτήσεις είναι η 15 Ιουνίου, όπως εξηγεί η κα Σβήνου. Προς επίρρωση αυτού επισημαίνει, ότι την συγκεκριμένη ημερομηνία εκτιμάται πως θα έχουν αποτυπωθεί, τόσο το πτητικό έργο των αεροπορικών εταιριών, όσο και οι προθέσεις των περισσότερων χωρών για τα καλοκαιρινά ταξίδια. “Αυτή τη στιγμή” κανένα ξενοδοχείο δεν ξέρει τις πληρότητες που θα έχει την τρέχουσα τουριστική χρονιά, παρά τις όποιες κρατήσεις που εμφανίζονται στα συστήματα των κρατήσεων, υπενθυμίζει η κ. Σβήνου, η οποία είναι και πρόεδρος του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων.

Σε κάθε περίπτωση η αγωνία για τους ξενοδόχους είναι μεγάλη και εστιάζεται στον τρόπο με τον οποίο εφέτος θα λειτουργήσουν, δεδομένων των διαφορετικών συνθηκών σε σχέση με το παρελθόν. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα εξάλλου είναι αυτά που αλλάζουν τα δεδομένα στην λειτουργία τους, υπογραμμίζει η κ. Σβήνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!